Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Αποτελέσματα 22ης αγωνιστικής Superleague


Ηρακλής – Παναθηναϊκός: 0 – 0

Νέα απώλεια για τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό στο Καυταντζόγλειο στάδιο, απέναντι στον Ηρακλή. Οι πράσινοι έχουν να φώναζουν για ένα πέναλτυ που δεν δόθηκε καθώς και για ενα γκολ που ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Πανσερραϊκός – Skoda Ξάνθης: 1 – 0

Νίκη με γκολ στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας για την ομάδα του Πανσερραϊκού, που τα παίζει όλα για την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Πανθρακικός – Λάρισα: 0 – 1

Για άλλη μια φορά σκόραρε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και έδωσε την νίκη στην ομάδα της Λάρισας, στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης: 1 – 1

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης μοιράστηκαν βαθμούς στην Κρήτη, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: 0 – 3

Εύκολο απόγευμα στην Λειβαδιά είχε ο δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος επικράτησε άνετα του Λεβαδειακού με 3 – 0 και ισοβαθμεί πλέον με τον Παναθηναϊκό.

Πανιώνιος – Εργοτέλης: 0 -0

Σημαντικό βαθμό για την σωτηρία απέσπασε ο Εργοτέλης μέσα στην Νέα Σμύρνη. Η ομάδα του Πανιωνίου απομακρύνθηκε από την πέμπτη θέση.

Ολυμπιακός – Άρης: 2 – 1

Για 16ή συνεχόμενη φορά κέρδισε ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά απέναντι στον Άρη. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για την διαιτησία που δεν υπέδειξε και στις 2 φάσεις των γκολ, οφσάιντ τους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Θρασύβουλος – ΑΕΚ: 0 – 1

Λύτρωση στο 90’ για την ΑΕΚ, από τον 18χρονο Ταχτσίδη. Ο Θρασύβουλος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ξανακόψει βαθμούς από τον δικέφαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου