Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο Ant1 ''πολιορκεί'' τη Ναταλία Γερμανού


Στενή ''πολιορκία'' από τον Ant1, δέχεται το τελευταίο διάστημα η Ναταλία Γερμανού, που βλέπει την εκπομπή της ''Μες στην καλή χαρά'' να πηγαίνει όλο και καλύτερα

Σύμφωνα με την AGB Nielsen Hellas, για το Σάββατο (14/02) το πρωινό πρόγραμμα του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της σημείωσε μέσο όρο 23.1%, έναντι 16.9% του ''Καλομελέτα κι Ερχεται'' με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Για την Κυριακή, (15/02), ο μέσος όρος του πρωινού του Alpha κυμάνθηκε στο 21.6%, έναντι 11.8% της αντίστοιχης εκπομπής του Ant1. 

Tην ίδια στιγμή, οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να επιθυμεί διακαώς τη Ναταλία Γερμανού ως επόμενη παρουσιάστρια του πρωινού του Σαββατοκύριακου, καθώς το συμβόλαιο της Σοφίας Αλιμπέρτη λήγει το φετεινό καλοκαίρι και η ίδια δηλώνει ότι εάν χρειαστεί θα απέχει για ένα διάστημα από την τηλεόραση. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι βέβαιο. Αμφίβολο παραμένει εάν η Ναταλία Γερμανού έχει ήδη συμφωνήσει με το κανάλι της Κάντζας για την παρουσίαση του πρωινού για έναν ακόμη χρόνο, ή σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου