Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Συνέλαβαν τον Τεό Θεοδωρίδη!


Στα χέρια της Αστυνομίας είναι από το βράδυ της Κυριακής ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σόφιας κατά τον έλεγχο των διαβατηρίων. Αυτό κίνησε τις υποψίες των υπευθύνων του αεροδρομίου, οι οποίοι ανέφεραν στις ελληνικές αρχές ότι έχουν έναν Έλληνα με άλλο διαβατήριο. Μάλιστα, το διαβατήριο που είχε πάνω του το γνωστό μοντέλο ήταν κλεμμένο από την περιοχή της Θεσσαλονίκης. 

Ο Θεοδωρίδης λέγεται ότι είχε σκοπό από την Βουλγαρία να περάσει στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί να βρεθεί στο Ντουμπάι. Από την Παρασκευή το απόγευμα, οπότε και οι συνεργάτες του αποκάλυψαν ότι εκείνος είναι ο εντολέας και ο εγκέφαλος της επιχείρησης που έφεραν πακέτο με 4 κιλά κοκαΐνη από την Κολομβία, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ολόκληρη επιχείρηση είχε στηθεί στη Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, αφού ο Θεοδωρίδης το απόγευμα της Παρασκευής ήταν λίγα μέτρα πιο κάτω από το υποκατάστημα κούριερ, όπου οι συνεργάτες του πήγαν να παραλάβουν το πακέτο και στη συνέχεια να το δώσουν σε εκείνον. 

Όλη η ιστορία ξεκίνησε το απόγευμα της ίδια μέρας όταν κλιμάκιο της αστυνομίας ανακάλυψε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ένα δέμα από την Κολομβία. Αν και ο αποστολέας (κάποιοι ισχυρίζονται ότι αποστολέας ήταν το ίδιο το μοντέλο, που είχε ταξιδέψει λίγες μέρες πριν στην Κολομβία για να κλείσει τη συμφωνία και να στείλει την κοκαΐνη) είχε φροντίσει το περιεχόμενο να περάσει ακόμη και από των έλεγχο των σκυλιών της αστυνομίας, οι αρχές το ήλεγξαν για να διαπιστώσουν ότι πράγματι περιείχε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Κι εδώ είναι κάποιοι που υποστηρίζουν ότι την «έφεραν» στο μοντέλο και η ιστορία πήγε καρφωτή. Τέλος πάντων, η αστυνομία δεν κατάσχεσε το υλικό, αλλά το έστειλε κανονικά στον προορισμό του, που ήταν ένα υποκατάστημα εταιρείας μεταφορών στην Χαλκιδική. Εκεί, δύο άνδρες (ηλικίας 30 και 38 ετών) πήγαν να το παραλάβουν για να τους συλλάβουν ευθύς αμέσως κι εκείνοι να μιλήσουν ακόμη πιο... αμέσως.

Ο Τεό είναι πολύ γνωστό μοντέλο με σημαντικές δουλειές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (αν και τα τελευταία χρόνια το είχε γυρίσει και αυτός στη υποκριτική) και η είδηση ότι φέρεται να είναι εγκέφαλος σπείρας ναρκωτικών, έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση στους κοσμικούς κύκλους, που το μοντέλο είναι ιδιαίτερα γνωστό. Η ιστορία του έχει γίνει θέμα συζήτησης και όπως λένε δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανησυχούν γενικότερα. Πάντως, ο Θεοδωρίδης δεν είχε απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή, ήταν χαμηλών τόνων (κολλητός με τον πρώην της Άννας Βίσση, Χρήστο Ψωμόπουλο), ενώ κάποτε είχε ακουστεί ότι είχε σχέση με την Βίκυ Κουλιανού, όμως, ο ίδιος είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου