Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Ασυνείδητος έκλεψε τον τύφλο λαχειοπώλη της Ομονοιας

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχε ένας άνδρας που δεν δίστασε να κλέψει έναν τυφλό λαχειοπώλη. Ο πλανόδιος μεσήλικας, ο οποίος είναι τυφλός, τα τελευταία χρόνια έβγαζε τα προς το ζην πουλώντας λαχεία στις αποβάθρες του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στην Ομόνοια.

Μάλιστα, περνούσε εκεί πολλές ώρες την ημέρα και έφευγε για το σπίτι του αργά το βράδυ, όταν τα δρομολόγια των τρένων σταματούσαν. Παρά το γεγονός ότι η νύχτα τον έβρισκε σε μια ιδιαίτερα «επικίνδυνη» περιοχή, ποτέ δεν του είχε συμβεί το παραμικρό, καθώς όλοι εκεί γύρω τον γνώριζαν.

Το βράδυ της Δευτέρας, όμως, τον πλησίασε ένας άνδρας που μιλούσε καλά ελληνικά, ο οποίος προσποιούμενος τον πελάτη κατάφερε να του αποσπάσει τις εισπράξεις της ημέρας αλλά και το εμπόρευμά του. Ο υποτιθέμενος αγοραστής ζήτησε ένα συγκεκριμένο λαχείο, αλλά όσο κι αν έψαξε δεν βρήκε τον αριθμό που ήθελε. Ετσι, αφού ευχαρίστησε τον λαχειοπώλη αποχώρησε.

Λίγα λεπτά αργότερα ο τυφλός άνδρας κατάλαβε ότι η συμπεριφορά του πελάτη ήταν κάπως περίεργη και προσπάθησε να πιάσει την τσάντα με τα κέρματα και το μπαστούνι με τα λαχεία, τα οποία όμως είχαν εξαφανιστεί. 

Αξιον απορίας είναι το ότι καμία από τις 47 κάμερες του σταθμού δεν έχει καταγράψει το περιστατικό, ενώ η συνολική ζημιά του λαχειοπώλη, σύμφωνα με εκτιμήσεις του, ανέρχεται σε 300 ευρώ σε κέρματα και 1.500 ευρώ σε λαχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου