Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ο Λούκας διαψεύδει, η Ειρήνη μπερδεύει!


«Του άνδρα του βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί...». Ούτε το μεσημέρι. Ούτε το βράδυ. Γενικά, μην του μιλάτε καθόλου και ειδικά για τα προσωπικά του. Να, πάρε παράδειγμα το νικητή του X Factor, Λούκα Γιώρκα, τον οποίο οι φήμες και πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν ερωτευμένο με τη συμπαίκτρια του στο Show, Ειρήνη. Ο 22χρονος Κύπριος διαψεύδει τα περί σχέσης κάνοντας λόγο μόνο για φιλική σχέση και τίποτε παραπάνω. 

Κι αν γυρέψεις καμία λεπτομέρεια παραπάνω; Χμ. Καλύτερα να μην το κάνεις. Κοίταξε, από τη μία δεν έχει άδικο ο Λούκας, διότι το παιδί δεν θέλει να κάνει... reality τη ζωή του. Ειδικά, τώρα που τελείωσε το X Factor μάλλον δεν επιθυμεί το reality που έλειπε από το παιγνίδι, να το βάλει τώρα. Από την άλλη, δεν είναι και τόσο κακό να το παραδεχτεί (αν πράγματι υπάρχει σχέση). Τις αρνήσεις και τις διαψεύσεις ας τις κρατήσει γι αργότερα, που θα του χρειαστούν. Όπως, δηλαδή, κάνουν οι φθασμένοι συνάδελφοι του.

Κι αν ο Λούκας κρατά χαμηλούς τόνους και είναι απόλυτος στη θέση του «Είμαστε μόνο φίλοι», δεν ισχύει το ίδιο με την Ειρήνη. Κατά το... «ήθελε η Ειρήνη να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει» η νεαρή παίκτρια που έφυγε γρήγορα από το παιγνίδι, δηλώνει «φίλη» με το νικητή, αλλά φευ, πολλοί ακούν τα λεγόμενα της και λίγοι τα πιστεύουν. Άσε, που είπε ότι το μυαλό τους είναι χωρισμένο στα... δυο. Από τη μία υπάρχει το φιλικό κι από την άλλη το ερωτικό, αλλά προς το παρόν κρατάει το πρώτο, χωρίς να αποκλείει το δεύτερο.

Χμ. Πώς το έλεγε η Άντζελα Δημητρίου; «Από τη μια το μυαλό μου λέει φύγε κι από την άλλη η καρδιά μου λέει μη. Δυο φωνές μού φωνάζουν, δυο φωνές με τρελαίνουν...» Παραδέχεται επίσης ότι δεν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα (ακούς Λούκας), ενώ δηλώνει θαυμάστρια του. Επίσης, για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα παρασκήνια και τους δείχνει σφιχταγκαλιασμένους εξηγεί ότι ήταν φιλική και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Μάλιστα. Πάντως, ο Λούκας δήλωσε ότι δεν είναι ερωτευμένος. Ούι.... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Ανδρέας "απήγαγε" την Ρουμπέση!
Παντρεύονται Κουρκούλης - Κελ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου