Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Παντρεύονται Αραβανή - Μύρτας;


Στην καλύτερη φάση της σχέσης τους βρίσκονται ο νεαρός επιχειρηματίας και το γνωστό μοντέλο. Μάλιστα, όλο και φουντώνουν τον τελευταίο καιρό οι φήμες που θέλουν τον καρδιοκατακτητή Σέρρο Μύρτα να έχει βρει την ιδανική γυναίκα στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Αραβανή και να θέλει να μοιραστούν τη ζωή τους δημιουργώντας οικογένεια. Μπορεί η Ευαγγελία πριν από λίγες μέρες να δήλωνε ότι είναι πολύ μικρή για να σκέφτεται το γάμο, ωστόσο, φαίνεται ότι ο αγαπημένος της έχει άλλα σχέδια... Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με όσα μας είπαν φιλικά πρόσωπα του ζευγαριού, δεν αποκλείεται μέχρι το καλοκαίρι 

Σέρρος και Ευαγγελία να έχουν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Το νεαρό μοντέλο ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να δημιουργήσει οικογένεια και να κάνει πολλά παιδάκια. Βέβαια, έχει θέσει σε προτεραιότητα την επαγγελματική της αποκατάσταση και θεωρεί ότι είναι ακόμη νωρίς για να σκεφτεί το γάμο. Ο θεός έρωτας, όμως, βλέπει τα σχέδια των ανθρώπων και γελάει. Έτσι, λοιπόν, αφού και οι δύο περνάνε υπέροχα μαζί, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της σχέσης τους, την επισημοποίησή της ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Κάποιες φήμες τους θέλουν να προχωράνε στο γάμο μέσα στο καλοκαίρι, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι θα γίνει πριν από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, τόσο ο Σέρρος όσο και η Ευαγγελία δεν μιλάνε ανοιχτά γι αυτό το θέμα και αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις, αφού προτιμούν να κρατάνε τα προσωπικά τους μακριά από τη δημοσιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου