Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Έρχεται το ριμέικ... «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»


Τελικά, θα της βγει η ψυχή... και μάλιστα έπειτα από 5 χρόνια. Ο λόγος για τη Χρύσα Ρώπα, που, σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, σχεδόν έχει πει το «ναι» στον Αλέξανδρο Ρήγα για το ριμέικ του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;», που πιθανότατα θα επιστρέψει στο Mega τον επόμενο Σεπτέμβριο με αφορμή τα 20ά γενέθλια του καναλιού. Το καστ, φυσικά, δεν θα είναι το ίδιο, καθώς οι καβγάδες και οι διαφωνίες ήταν ο λόγος της πρόωρης διακοπής της σειράς. Άλλωστε, τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες ήδη τις βλέπουμε να έχουν πρώτους ρόλους σε άλλες σειρές.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο στον Αλέξανδρο Ρήγα να πείσει τη Χρύσα Ρώπα να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Είχαν προηγηθεί πολλές συζητήσεις, ενώ η ηθοποιός αρνήθηκε πολλές φορές διάφορα σενάρια. Τελευταίο ήταν το «Όλα στον αέρα», στο οποίο της είχε προταθεί αρχικά ο ρόλος της βετεράνου δημοσιογράφου, που τελικά πήρε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Βέβαια, η πρώτη σκέψη του Αλέξανδρου Ρήγα για ριμέικ δεν ήταν αυτή...


Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, αρχική επιθυμία του ταλαντούχου σεναριογράφου και ηθοποιού ήταν η επαναφορά των «Δύο ξένων», και μάλιστα υπό τον τίτλο «Όχι πια ξένοι...». Είχε ήδη κάνει κάποιες συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές, αλλά η αναπάντεχη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου πάγωσε κάθε σκέψη και συζήτηση.

Το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» δεν θα είναι το μόνο ριμέικ που θα απολαύσουμε από την οθόνη του Mega. Σχεδιάζεται ήδη ένα special επεισόδιο του «50-50», ενώ, αν τελικά ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι με νέα σειρά, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δούμε και την επανένωση της θρυλικής παρέας του «Παρά πέντε». Όλα αυτά μαζί με τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Τέσσερα», το «Μίλα μου βρόμικα» της Μυρτώς Κοντοβά, που ήδη έχει ξεκινήσει γυρίσματα, αλλά και μια ακόμη συνεργασία-έκπληξη θα αποτελέσουν τα «βαριά» χαρτιά του Mega για την επέτειο των 20 χρόνων λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου