Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Η Πάρις Χίλτον Είχε Μια Ιδέα Αποφάσισε να τονώσει την παγκόσμια οικονομία -μόνη της.


Παγκράτι-Κολιάτσου έχει κάνει η Πάρις Χίλτον τη διαδρομή Λονδίνο- Μπέβερλι Χιλς για την προώθηση της εκπομπής της «My Νew British Best Friend» για το MTV, μέσα από την οποία ψάχνει να βρει στην Αγγλία μια καινούρια κολλητή φιλενάδα, αφού αυτή την περίοδο η Νικόλ Ρίτσι αλλάζει πάνες και δεν έχει χρόνο να παίξει μαζί της. 

 

Κάποιοι σκέφτηκαν ότι μια καλή ιδέα θα ήταν να κάνει παρέα με την Έιμι Γουάινχαουζ, αλλά, όταν της το είπαν, η Πάρις δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει φίλη την Έιμι, γιατί δεν θα άντεχε τις κραιπάλες της. Δήλωση που, προερχόμενη από την Πάρις Χίλτον, πρέπει να είναι η μεγαλύτερη προσβόλα όλων των εποχών. 

  

Τέλος πάντων, καταβεβλημένη από τα συνεχή πηγαινέλα (αλλά μαυρισμένη ύστερα από επίσκεψη στο Portofino Sun Center), η διάσημη κληρονόμος εθεάθη χθες το απόγευμα να απολαμβάνει τη βόλτα της στα μαγαζιά του Μπέβερλι Χιλς. 

  

Λίγο πριν από τη βόλτα της, η ζάμπλουτη/περσόνα/τραγουδίστρια/ηθοποιός πρόλαβε να κάνει άκρως ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο βρετανικό περιοδικό Heat, σχετικά με την παγκόσμια οικονομική ύφεση, που ταλαιπωρεί ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο. «Είναι πολύ τρομακτικό το θέμα με την οικονομία αυτή την εποχή. Έτσι, η τακτική που θα ακολουθήσω για να βοηθήσω στην ύφεση είναι να ψωνίζω όσο περισσότερο μπορώ σε όποιο μέρος πηγαίνω». 

  

Τελικά, είχε δίκιο όταν είπε ότι δεν είναι χαζή, αλλά οι κακές οι γλώσσες αμέσως έπεσαν να τη φάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου