Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Το καλοκαίρι ο γάμος Άδωνη - Ευγενίας!


Φέτος, προβλέπεται να τρελαθούμε στο κουφέτο, αφού η showbiz από την άνοιξη βάζει νυφικό και ανεβαίνει στα σκαλιά της εκκλησίας. Και ανάμεσα στα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν είναι η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνης Γεωργιάδης. Μα τον Δία, είναι αλήθεια αυτό που σου λέω και την ανακοίνωση έκανε και ο Άδωνης. 

Το είχε ανακοινώσει προηγουμένως η Ευγενία, αλλά για τον γάμο μίλησε και ο Γεωργιάδης, από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Τα προβλήματα που είχαν από τον πρώτο γάμο της παρουσιάστριας και τενόρου και την έκδοση του διαζυγίου της, ξεπεράστηκαν και τώρα το ζευγάρι μπορεί να επισημοποιήσει τη σχέση του με παπά και με κουμπάρο. Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στο «Όλα 9» μίλησε και για τη γνωριμία τους και τον κεραυνοβόλο έρωτα τους, όπου η Ευγενία ερωτεύθηκε τον Άδωνη από την πλάτη του.

Ναι, μα τον Δία. Είδε από πίσω την κορμοστασιά του κι έπαθε ντουβρουτζά. Κι όταν γύρισε φάτσα, πάλι το ίδιο ένιωσε. Χμ. Ο Γεωργιάδης, όμως, δεν μίλησε μόνο για τη σχέση του με την Μανωλίδου, αλλά αναφέρθηκε και στην ιστορία με την αγωγή του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Λάκη Λαζόπουλο. Εννοείται ότι υποστήριξε τον Πρόεδρο, διότι η σάτιρα του Λάκη σε αυτή την περίπτωση ξεπέρασε τα όρια. Παραδέχτηκε, όμως, ότι ο ίδιος - και είναι αλήθεια ότι έχει σατιριστεί περισσότερο απ’ όλους - δεν θα έκανε αγωγή. Έχει χιούμορ ο Άδωνης, ο οποίος είπε επίσης ότι δεν θα παρουσίαζε ποτέ τη «Στιγμή της αλήθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου