Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Η "μπουμπούκα" για δεύτερη σεζόν στη "Στιγμή της Αλήθειας"


Ξανά στη «Στιγμή της αλήθειας». Εδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου και έτσι η βιρτουόζος της μπαγκέτας Ευγενία Μανωλίδου θα παρουσιάσει για δεύτερη σεζόν το πιο αμφιλεγόμενο παιχνίδι της μικρής οθόνης. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η μαέστρος και τηλεπαρουσιάστρια βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στον ANT1, όπου και συνομίλησε με τους υπευθύνους του καναλιού για το αν θα συνεχίσει ή όχι την παρουσίαση του hard reality παιχνιδιού, που έχει τρελάνει τα μηχανάκια της AGB και έχει διχάσει τον κόσμο. 

Μπορεί τους τελευταίους μήνες η Ευγενία να ήταν φαβορί για την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» (από τη νέα σεζόν φυσικά), όμως εκείνη υποστήριξε πως ακόμα δεν είναι έτοιμη για ένα τέτοιο εγχείρημα. Αλλωστε, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη (συγκεκριμένα, σε αυτήν που έδωσε στο «Life Style» που παρουσιάζουν ο Νίκος Παπαδάκης και η Δούκισσα Νομικού) η «μπουμπούκα» του Αδωνη Γεωργιάδη δήλωνε πως ήθελε πάρα πολύ να παρουσιάσει ξανά τη «Στιγμή της αλήθειας».
 
Εκανε, λοιπόν, μίτινγκ με τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου και πλέον το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Αν και αυτή τη φορά θα είναι η «λιγότερο αμειβόμενη παρουσιάστρια της τηλεόρασης» (αυτό είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό), δεν το γνωρίζουμε... Πάντως, έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, αφού το καλοκαίρι θα ανέβει κιόλας τα σκαλιά της εκκλησίας δίπλα στον βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου