Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο Θεοφάνους απαντά στην Άννα Βίσση!


«Όχι δεν μίλησα στο τηλέφωνο με την Άννα Βίσση. Όχι δεν μιλήσαμε για τα Κόκκινα Χαλιά. Όχι, δεν μίλησα με τους συνεργάτες της για τα Κόκκινα Χαλιά. Όχι, δεν συμφωνήσαμε να εμφανισθούν με την Άννα στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις. Όχι, δεν μιλήσαμε για το οικονομικό. Όχι, δεν έχω μηνύματα της Βίσση στο κινητό μου. Όχι, όχι...». Όχι, ο άνθρωπος που είπε τόσα μαζεμένα «όχι» δεν είναι ο Μεταξάς, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος απάντησε στην Άννα Βίσση για την περιβόητη ιστορία με τα «Κόκκινα Χαλιά» κι αν είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν με την «Απόλυτη». 

Λοιπόν, όπου «όχι» εσύ θα βάζεις «ναι» και θα καταλάβεις (στο περίπου) τι συνέβη πραγματικά στην ιστορία αυτή. Ο Θεοφάνους λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις της Βίσση και το «άδειασμα» της στο συνθέτη, είπε να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Βέβαια, ο συνθέτης δεν ήθελε να «αδειάσει» και αυτός την Βίσση και είπε να απαντήσει με αυτόν τον ευφυή τρόπο των μαζεμένων «Όοοχι». Αλλά, όπως είπε, έξυπνα παιδιά είμαστε, μπορούμε να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής Θεοφάνους!

Χμ. Εγώ ο τσάκαλος κατάλαβα ότι οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο, ο Θεοφάνους είπε στην Βίσση ότι έχω ένα καλό συγκρότημα αν σε ενδιαφέρει συνεργασία μαζί τους (ξέρεις τώρα πώς τα λένε οι φίλοι μεταξύ τους) κι εκείνη είπε να το δούμε, γιατί όχι. Ε, μετά μάλλον θα συμφώνησαν για συνεργασία, αλλά η Βίσση ακύρωσε τις εμφανίσεις και κάπου εκεί θα ξέχασε (να το πω;) ότι είχε συμφωνήσει να τους έχει μαζί.

Το σίγουρο στην ιστορία είναι ότι η «Απόλυτη» ποτέ δεν πήρε τηλέφωνο τον Θεοφάνους και ζήτησε τα «Κόκκινα Χαλιά», αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε μια αρχική συμφωνία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο συνθέτης, οι συνεργάτες της Βίσση είχαν ζητήσει και το Νικόλα Μεταξά, αλλά εκείνος έχει άλλα σχέδια. Τώρα, για ποιο λόγο ο ένας διαψεύδει τον άλλον, ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, δεν το γνωρίζω. Είναι γεγονός, όμως, ότι όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι και τόσο ωφέλιμο για το γκρουπ, ειδικά στο ξεκίνημα του. Κι επίσης, ευθύνη έχει και ο μάνατζερ τους, Θεοφάνους ο οποίος δεν μπορεί από τη μία να τους ανεβάζει στα ουράνια λέγοντας «με πήρε τηλέφωνο η Βίσση και σας θέλει μαζί της» και μετά να ακούμε εκείνη να λέει ότι ποτέ δεν πήρε τηλέφωνο και τίποτε δεν ήταν σίγουρο. Απλά τής έγιναν «κάποιες προτάσεις»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου