Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2009

Σοβαρά επεισόδια στο Καραϊσκάκη


Ενταση και επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Σεντ Ετιέν λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τους "32" του κυπέλλου UEFA.

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη περίπου δύο ώρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σεντ Ετιέν για τους "32" του κυπέλλου UEFA. 

Η ένταση άρχισε όταν έφτασαν στο Φάληρο με τον Ηλεκτρικό περίπου 300 οπαδοί της γαλλικής ομάδας, οι οποίοι υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισαν να πετούν μπουκάλια. Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν να τους συγκεντρώσουν και να τους βάλουν στις εξέδρες του γηπέδου, στη θύρα 25, αλλά τα επεισόδια συνεχίστηκαν με οπαδούς του Ολυμπιακού που ήταν ήδη στις εξέδρες και συγκεκριμένα στη θύρα 7. 

Οι Γάλλοι οπαδοί πήγαν να πάρουν πανό από αυτούς του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση και ανταλλαγή καθισμάτων και φωτοβολίδων, με την αστυνομία -έστω και καθυστερημένα- να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα τα πνεύματα ησύχασαν και τα επεισόδια έλαβαν τέλος.

3 σχόλια:

  1. ηλιθια σεν τετιεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οιμαλακες οπαδοι τησ Σεντ Ετιεν τιπεριμενες να κανουν, μονο ηλιθιες πραξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή