Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Ανδρέας: "Θα Παρουσίαζα Καλύτερα Τη Στιγμή Της Αλήθειας" Ο Μικρούτσικος σε μια κρίση ταπεινοφροσύνης - και μια επίθεση κατά των "στημένων" ριάλιτι


Τρίτη βράδυ το χαμόγελο και το χαμογελαστό μπούστο της miss good vibes Φαρμάκη επέστρεψε με τα Όλγα του στην παρέα του Θέμου Αναστασιάδη - που την περασμένη βδομάδα μονοπώλησε αυστηρά ο Γιώργος Νταλάρας. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, που ως άντρας με καλό γούστο εκτιμά τα ωραία κορίτσια, δέχτηκε την πρόσκληση του Θέμου και βρέθηκε μετά χαράς δίπλα στο Θέμο (με την Όλγα στο ίδιο πλάνο) κεφάτος και χείμαρρος (όχι οχετός, όπως αξέχαστα προλόγισε η Μελέτη κάποτε την ορμητική Έφη Σαρρή). 

 

Κι εκεί που φανταζόμασταν πως ο Ανδρέας θα έλεγε κάτι για τη Δήμητρα Ρουμπέση προσθέτοντας ένα ακόμα κεφάλαιο στα τηλεοπτικά στιγμιότυπα της σχέσης τους, εκείνος σε ερώτηση του Θέμου για το πώς του φαίνεται το τηλεπαιχνίδι Η Στιγμή Της Αλήθειας (πάσα από τον Άδωνι Γεωργιάδη που είχε λίγο πριν καλεσμένο), ο Ανδρέας απάντησε πως, αν το παρουσίαζε εκείνος, θα το έκανε διαφορετικά. Δεν θα επέτρεπε, π.χ., σε μάνα και σύζυγο παίκτριας να χειροκροτούν, όταν, ας πούμε, η παίκτρια ομολογούσε πως «ναι, έχω απατήσει τον άντρα μου» και μετά την απάντηση θα έκανε και "ένα ριαλιτάκι". Κλασικός, αγαπημένος Ανδρέας, δηλαδή, που για να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα θα άνοιγε κουβέντα για να εκμαιεύσει κι άλλες πικάντικες προσωπικές εξομολογήσεις ή αυθόρμητες on air συγκινήσεις. 

  

Κανείς δεν μπορεί, άλλωστε, να αμφισβητήσει αυτό το μεγάλο ταλέντο του Μικρούτσικου που έχουμε δει πολλές φορές να ξεδιπλώνεται τηλεοπτικά. Κι όπως είπε κι ο ίδιος, το ριαλιτάκι δεν είναι κάτι κακό, κακώς το παρεξηγουμε. Κακό είναι το «στημένο ριάλιτι». Η δήθεν μου αδελφή της πεθεράς, που τα 'χει φτιάξει κρυφά με το γαμπρό της αδελφής της (πόσους τέτοιους κομπλικέ συνδυασμούς σογιών δεν έχουμε δει σε τίτλους με ευφάνταστες σουρεαλιστικές απιστίες που τρέχουν σε σουπεράκια σε πρωινάδικα ή μεσημεριανά προγράμματα!). 

  

Δεν ξέρουμε για τη Στιγμή Της Αλήθειας (προσωπικά είμαι fan της Ευγενίας), αλλά για τα «στημένα ριαλιτάκια» βγάζουμε καπέλο στον Ανδρέα. Ειλικρινά, είχαμε αρχίσει να απορούμε. Δεν είναι μόνο που υπάρχει κάποιος δίδυμος αδελφός του Μήτσου, που βιάζει την ανήλικη παράνομη σχέση του Μήτσου προσποιούμενος πως είναι ο ίδιος ο Μήτσος, είναι που υπάρχουν καθημερινά τόσοι πολλοί Μήτσοι, που όχι μόνο κάνουν τέτοια, αλλά βγαίνουν πρωί πρωί στην τηλεόραση με καμάρι να το πουν ζητώντας βοήθεια. Πάλι καλά που ο Μικρούτσικος αναγνώρισε έναν πρώην συνεργάτη του ως «φωνή Μήτσου» και τον πήρε και τηλέφωνο να τον ξεμπροστιάσει, όπως δήλωσε στο Θέμο. Αν κρίνουμε από τους τίτλους τέλους του χθεσινού Όλα 9, πρέπει να 'πε κι άλλα πολλά και καλά ο Ανδρέας, τα οποία όμως μας τα κρατάνε για την άλλη Τρίτη. 


Περιμένουμε με αγωνία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου