Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Χώρισαν ξανά Παπουτσάκη - Καραφώτης;


Πες μου ότι ισχύει αυτό και ότι ζούμε έναν ακόμη χωρισμό του Κώστα Καραφώτη με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Δεν θα το αντέξω, σου το λέω. Το ζευγάρι έχει αρκετές μέρες να κάνει δημόσια εμφάνιση και όπως καταλαβαίνεις, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν οι πρώτες φήμες που μιλάνε για χωρισμό.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχουν φουντώσει, ενώ όπως φαίνεται Καραφώτης και Παπουτσάκη έχουν πράγματι χωρίσει. Σνιφ, σνιφ. Για του λόγου το αληθές, την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξή της στο Down Town η ηθοποιός απέφυγε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Κώστας, αναφέροντας απλά πόσο την είχε ενοχλήσει και τρομοκρατήσει το γεγονός ότι τα media εισέβαλαν στην προσωπική της ζωή. 

Η Παπουτσάκη σε εκείνη τη συνέντευξη είπε και κάτι κουλά, που δεν μπόρεσα να εξηγήσω. Κατάλαβα, όμως, ότι είναι σε μία περίεργη φάση εσωτερικής αναζήτησης και ξεκαθαρίσματος. Και πότε τα κάνουμε όλα τούτα εμείς οι γυναίκες; Κάθε φορά που χωρίζουμε. Εγώ, δηλαδή, αυτό κάνω. Γιατί, όχι η Παπουτσάκη; Και όπως λένε, δεν είναι και στην καλύτερη φάση ψυχολογικά, λόγω του σήριαλ «Έχω ένα μυστικό», το οποίο πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. 

Και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η φετινή επαγγελματική αποτυχία της ηθοποιού ήταν και από τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στον χωρισμό. Σάμπως είναι η πρώτη φορά αυτό; Αν θα είναι οριστικός ο χωρισμός τους; Μήτε που ξέρω. Όπως δεν ξέρω αν ο Καραφώτης είναι κατά στενάχωρος ή αυτή τη φορά το έχει πάρει χαλαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου