Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ο Κανάκης και ο "αυνανισμός" του Ευαγγελάτου!


Σάτιρα κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Σάτιρα λέει ότι κάνει ο Αντώνης Κανάκης. Σάτιρα μπορείς να πεις ότι κάνει ακόμη και ο... Μάρκος Σεφερλής! Γιατί όχι; Όταν έπαιζε τον ταξίαρχο, Στάθη Θεοχάρη δεν σατίριζε την ελληνική αστυνομία; Παίρνεις τώρα τους παραπάνω τρεις και αναρωτιέσαι: «Τι σχέση έχουνε μεταξύ τους»; Μα καμία!

Αν και ο Κανάκης με τον Σεφερλή, μία μικρή σχέση την έχουν. Και των δύο των χιούμορ απευθύνεται σε μικρές ηλικίες. Αυτοί, δηλαδή, που θα γελάσουν με το «Α καλό εεεε» του Σεφερλή, θα γελάσουν όταν δουν τον Κανάκη να κάνει το Νίκο Ευαγγελάτο να αυνανίζεται! Ναι, αυτό είναι... σάτιρα και την είδαμε σε όλο το μεγαλείο της την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Έπαιξε βίντεο με τον παρουσιαστή των ειδήσεων να λέει τη λέξη «τρόμος» με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο (πολύ πάθος, πόθο κτλ) και ο Κανάκης σχολίασε ότι ο Ευαγγελάτος όταν λέει τη λέξη «τρόμος» είναι λες και αυνανίζεται κάτω από το γραφείο. Ναι, αυτό ήταν πολύ αστείο και γελάσαμε. Εξάλλου, το αυτό θύμιζε σε όλους μας. Αλλά οκ, έκανες το εύστοχο σχόλιο, μείνε εκεί. Γιατί ένα ωραίο αστείο να το μπιμπ; 

Άρχισε, λοιπόν, ο Κανάκης να κάνει ότι αυνανίζεται και δίπλα του ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος είχε λυθεί στα γέλια, να κάνει ότι ξερνάει. Στη θέα του «Ευαγγελάτου» να αυνανίζεται ή του Κανάκη; Όπως και να έχει, στο στούντιο επικράτησε ένας πανικός και όλοι τους έκαναν σαν μικρά παιδιά. Sorry, αλλά αυτό δεν είναι σάτιρα. Και όχι δεν θα σχολιάσω ότι «χτύπησαν» τον Ευαγγελτάτο που είναι κεντρικός παρουσιαστής και ανήκουν όλοι στο ίδιο κανάλι. Και ο Λαζόπουλος σχολίαζε την Μάρα Ζαχαρέα, όταν ήταν στις ειδήσεις του Alpha, αλλά με τη διαφορά ότι εκείνος... σατίριζε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου