Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Αυτός Είναι Ο Τζουντ Λο Θα παίξει τον τραβεστί. Μήπως του πάει υπερβολικά;


Ο Τζουντ Λο είναι σίγουρα από τα πιο σέξι αγόρια του Χόλιγουντ, με θαυμάστριες που πίνουν νερό στο όνομά του. Ρόλοι, όπως αυτός του γυναικά Άλφι, και διάσημες περιπετειώδεις σχέσεις (όπως αυτή με τη Σιένα Μίλερ) τον καθιέρωσαν ως ένα από τα πιο άτακτα και ποθητά playboys. Όμως, ο νέος του ρόλος είναι αυτό που θα λέγαμε κόντρα, ίσως και η απομυθοποίηση του διάσημου ηθοποιού. Στην ταινία Rage (Οργή) ο Τζουντ Λο σε ρόλο τραβεστί! 

 
Αγνώριστος, λόγω του μακιγιάζ και- φυσικά- λόγω της περούκας και του υπόλοιπου styling, ο Τζουντ πρωταγωνιστεί στην τολμηρή ταινία και κλέβει την παράσταση υποδυόμενος ένα super model, ονόματι Μινξ. Η ταινία πραγματεύεται μια υπόθεση δολοφονίας στους κύκλους των οίκων μόδας της Νέας Υόρκης. Παρά την αστεία και περίεργη πλευρά της υπόθεσης, οι πληροφορίες λένε πως η ερμηνεία του Λο είναι πάρα πολύ καλή, ενώ η σκηνοθέτιδα, Σάλι Πότερ, είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Η Πότερ δήλωσε μάλιστα πως η ομορφιά του 36χρονου ηθοποιού «μερικές φορές στο παρελθόν επισκίασε το ταλέντο του, γεγονός που αποτέλεσε πρόκληση για τον Τζουντ στο να πάρει τη θαρραλέα απόφαση να δεχτεί το ρόλο». 

  

Η ταινία αναμένεται μέσα στο 2009, ενώ θα προβληθεί για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου (5-15 Φεβρουαρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου