Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Καρατζαφέρης σε Λάκη: "Ζήτα συγνώμη"!


υνέχεια στη διαμάχη του (να την πω;) Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Λάκη Λαζόπουλο έχουμε, καθώς ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δήλωσε ότι θα αποσύρει την αγωγή κατά του Λάκη αν του ζητήσει δημόσια συγνώμη. Ένα «sorry» του ηθοποιού είναι αρκετή για να ξεχαστεί η ιστορία με το βιντεάκι και ο Γιώργος Καρατζαφέρης να αποσύρει την περίφημη αγωγή με την ποινή φυλάκισης του Λαζόπουλου και τα έξι εκατομμύρια ευρώ που ζητάει από τους συνεργάτες του συνολικά. 

Μια χαρά μου ακούγεται. Και δεν τη ζητάει ο Λαζόπουλος να τελειώσει εδώ η ιστορία; Εξάλλου, έχει και τη δίκη με την Έφη Σαρρή. Τουλάχιστον να γλιτώσει ένα δικαστήριο. Αλλά όχι. Ο Λάκης δεν είναι διατεθειμένος για δημόσια «sorry», διότι όπως λέει «σάτιρα μετά συγχωρήσεως, δεν είναι σάτιρα, αλλά καθεστώς λογοκρισίας». Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον, έχει τα δίκια του ο Λαζόπουλος.

Γιατί, αν γίνει η αρχή με τον Καρατζαφέρη (που ήταν λίγο τραβηγμένο το βίντεο. Να λέμε και του στραβού το δίκιο), σκέψου τι έχει να γίνει με τους υπόλοιπους. Μόνο η Μιμή Ντενίση δεν θα ασχοληθεί και το δήλωσε ξεκάθαρα σε συνέντευξη της: «Δεν υπάρχει συγνώμη για τον Λαζόπουλο». Κι έτσι είναι. Πώς θα το κάνουνε δηλαδή; «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι»; Άσε, που ο Λάκης δεν πιστεύει ότι έσφαλε στην περίπτωση του Καρατζαφέρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου