Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Ερωτευμένη η Βάνα Μπάρμπα!


Είναι ερωτευμένη, στα σύννεφα πετάει η Βάνα Μπάρμπα τον τελευταίο ένα μήνα. Η γνωστή ηθοποιός γνώρισε σε μία έξοδό της στους Onirama το νεαρό εφοπλιστή, Νίκο Τσικλακίδη και ο έρωτας τους ήτο κεραυνοβόλος. Τι κι αν η Βάνα συνήθιζε να λέει στις συνεντεύξεις της, ότι στη φάση που βρίσκεται πολύ δύσκολα θα βρεθεί ο άνδρας που θα την κάνει να ερωτευθεί;

Όπως λένε... «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες» και το αυτό συνέβη στην περίπτωση της. Ο 34χρονος άνδρας κέρδισε την Μπάρμπα από την πρώτη στιγμή και το γεγονός ότι τους χωρίζουν κάποια χρονάκια στην ηλικία, διόλου απασχόλησε την ηθοποιό. Οι δυο τους βγαίνουν εδώ κι ένα μήνα και όσοι γνωρίζουν την Βάνα λένε ότι είχαν πολύ καιρό να την δουν τόσο ευτυχισμένη και ήρεμη. 

Εμ, αυτά είναι τα καλά του έρωτα. Το ζευγάρι είναι συνέχεια μαζί, ενώ έχουν πάει ακόμη δυο φορές στο μαγαζί που γνωρίστηκαν, το «Άνοδος stage». Εκεί, όσο κι αν προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι, δεν τα κατάφεραν, διότι οι εκδηλώσεις πάθους και έρωτα όλο το βράδυ τράβηξαν την προσοχή των θαμώνων. Μία οι αγκαλιές τους και μία τα φιλιά που έδιναν, δεν πήρε ο κόσμος λεπτό τα μάτια του από πάνω τους. Πάντως, η Βάνα δεν θέλει να μιλήσει ακόμη για τη σχέση αυτή, καθότι είναι ακόμη νωρίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου