Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Πετρούλα: Πιο καυτή από ποτέ!



Ολη η Ελλάδα τη γνώρισε ως το πιο ακραίο καιρικό φαινόμενο. Ένα κορίτσι που ανεβάζει τις θερμοκρασίες στα ύψη με το νάζι και την πόζα της και παρουσιάζει το πιο δημιουργικό δελτίο καιρού. Η 20άχρονη Πετρούλα, όμως, φαίνεται ότι ήταν ένα πολύ ερωτικό πλάσμα πολύ πριν γίνει γνωστή, από την εποχή που συμμετείχε σε εκπομπή γνωστού καναλιού της συμπρωτεύουσας. Τη βλέπουμε καθημερινά στη μικρή οθόνη να παρουσιάζει τις προγνώσεις για τον καιρό με το δικό της μοναδικό στυλ. «Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα», μας υπενθυμίζει κάθε φορά που αποχαιρετά το κοινό της, που αποτελείται στην πλειοψηφία του από φανατικούς θαυμαστές. Ωστόσο, είναι σαφές ότι ο... τυφώνας Πετρούλα μόλις άρχισε την καριέρα που από μικρή ονειρευόταν. Αυτή του αστέρα της εγχώριας σόουμπιζ. Το ποια είνα η Πετρούλα το έχουμε διαβάσει σε όλα τα έντυπα και το έχουμε δει σε όλες τις εκπομπές. Αυτό που δεν έχουμε ίσως δει είναι τα ενσταντανέ που φιλοξενούμε σήμερα κατ αποκλειστικότητα και που αποδεικνύουν ότι η νεαρή TV persona είχε στόχους, και μάλιστα σαφείς.


Ήθελε ανέκαθεν να γίνει το Νo1 sex symbol. Οι φωτό αποτελούν ένα μικρό flash back, όπου βλέπουμε την Πετρούλα αρκετά χρόνια πριν, την εποχή που ακόμη δεν την είχαμε γνωρίσει ως κορίτσι του καιρού, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στη σόουμπιζ. Για να εξηγούμαστε, η Πετρούλα βρισκόταν εν ώρα εργασίας εκείνη τη στιγμή, κάνοντας ρεπορτάζ σε ένα μαγαζί αντίστοιχο με το «Κουκλάκι», που λειτουργεί εδώ και χρόνια στην Αθήνα. Η Πετρούλα λοιπόν παίζει με τους fake φαλλούς του μαγαζιού και εκδηλώνει το ερωτικό της ταμπεραμέντο χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Φαινόταν το κορίτσι από τότε ότι έχει όλα τα φόντα για να γίνει το πιο ερωτικό πλάσμα της μικρής οθόνης και είναι γεγονός ότι τα κατάφερε μια χαρά, αφού το Star είναι πάρα πολύ ικανοποιημένο με την απόδοσή της.

Μια ζωή γεμάτη προκλήσεις
Το φαινόμενο Πετρούλα Κωστίδου δεν «χτύπησε» τη μικρή μας οθόνη έτσι ξαφνικά... Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον εργοστασιάρχη Βασίλη Κωστίδη και τη σύζυγό του Ειρήνη στις 4 Φεβρουαρίου του 1989. Παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, εγκατέλειψε το σχολείο στην Α Λυκείου και από εκείνη τη στιγμή κυνηγάει τα όνειρά της. Το κορίτσι που ξεκίνησε από τη συμπρωτεύουσα πριν από περίπου δύο χρόνια έκανε την εμφάνισή του στην τηλεόραση εντελώς ξαφνικά, όταν εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τα αποτελέσματα των καλλιστείων, όπου δεν κατάφερε να μπει στις φιναλίστ. Το ξέσπασμα της Πετρούλας μονοπώλησε για αρκετές μέρες τις εκπομπές και τα έντυπα lifestyle και την έκανε γνωστή στο χώρο της σόουμπιζ. Η συνεργασία της με τον Γιώργο Κουτούλια την οδήγησε στα καλλιστεία Miss Hawaian Tropic, ενώ η συμμετοχή της λίγο καιρό αργότερα στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Go straight» έκανε μεγάλη εντύπωση, αφού η νεαρή κοπέλα έδειχνε ατρόμητη στις δοκιμασίες. Φέτος ξεκίνησε τη χρονιά στο πάνελ της εκπομπής «Υπάρχει λόγος» και φαίνεται ότι ο τίτλος της ήταν προφητικός για εκείνη, αφού τελικά υπάρχει λόγος για να βρίσκεται στην TV και μάλιστα... σοβαρός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου