Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ελεύθερη μετά την καταγγελία για εκβιασμό!


Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εκβιασμού στην οποία εμπλέκονται η γνωστή ηθοποιός Άννα - Ίρις Αγαθονικιάδη και ο γυμναστής σύντροφος της. Την ίδια ώρα, πληθαίνουν τα ερωτήματα για ενδεχόμενη εγκληματική χρήση των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook ή των διαδικτυακών τόπων συνομιλίας, τα γνωστά chat rooms. 


Τελικά, το ροζ DVD με το οποίο η ηθοποιός και ο σύντροφος της εκβίαζαν τον πολιτικό μηχανικό, αντί για καυτές ερωτικές σκηνές από τις ομαδικές συνευρέσεις τους, περιείχε μουσική. 


Η Αστυνομία εκτιμά ότι είτε η ηθοποιός δεν έχει στη διάθεση της το συγκεκριμένο υλικό, είτε αποφάσισε να το κρατήσει, ώστε να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ξανά στο μέλλον, προκειμένου να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από τον πολιτικό μηχανικό.

Το ζευγάρι μετά τη σύλληψη του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Επειδή το χρηματικό ποσό της εκβίασης ήταν μικρό, αφέθηκαν και οι δύο ελεύθεροι, αφού πρώτα τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για εκβίαση κατ' εξακολούθηση και ορίστηκε τακτική δικάσιμος στις 24 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου