Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Διαζύγιο από τα προβλήματα


Ελεύθερη πια και επίσημα είναι η Νανά Καραγιάννη μετά την έκδοση του διαζυγίου της. Η συμπαθητική τηλεοπτική... κουτσομπόλα πριν από ένα χρόνο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την παραδοχή του προβλήματος νευρικής ανορεξίας που είχε. Σήμερα πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και γυρίζει σελίδα στη ζωή της.

Η ασθένεια των ωραίων γυναικών της είχε χτυπήσει την πόρτα από καιρό, όμως η ίδια δεν ήθελε να το πιστέψει. Το Σεπτέμβριο του 2007 τα πράγματα ήταν οριακά για τη Νανά, αφού δυσκολευόταν να φέρει εις πέρας τις καθημερινές της υποχρεώσεις λόγω της αδυναμίας. Τον περασμένο χρόνο μάλιστα νοσηλεύτηκε σε κλινική, αφού ήταν πλέον σε οριακή κατάσταση και προσπαθούσε να βοηθήσει τον εαυτό της. Ήταν η εποχή που ο μέχρι τότε σύζυγός της δεν άντεξε και την εγκατέλειψε.

Το χαμογελαστό κορίτσι με το αστείρευτο χιούμορ βγήκε νικήτρια από τη μάχη αυτή και σήμερα έχει κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη καθημερινά απολαμβάνει ξανά όσα για μεγάλο χρονικό διάστημα στερήθηκε. Σήμερα η Νανά ζυγίζει περίπου 50 κιλά, αποδεικνύοντας ότι έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα που την είχε φτάσει μόλις στα 35 κιλά. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε μόνη της, καθώς ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι τους. Πριν από λίγες ημέρες τελικά λύθηκε και επίσημα ο γάμος τους με διαζύγιο κοινή συναινέση, ένας γάμος που κράτησε 7 χρόνια και ήταν αποτέλεσμα κεραυνοβόλου έρωτα. Το διαζύγιο ήταν μια εξέλιξη που προκάλεσε ανακούφιση στη Νανά, η οποία έχει ξεκινήσει τη ζωή της από την αρχή με τους καλύτερους οιωνούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου