Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Νικοπολίδης: Ανησυχία για τη μητέρα του


Αναστάτωση και φόβο προκάλεσε στην οικογένεια του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Αντώνη Νικοπολίδη το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη η αγαπημένη του μητέρα.

Δύσκολες ώρες περνάει ο διεθνής τερματοφύλακας και δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της μητέρας του, η οποία πρόσφατα υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Η μητέρα του πάσχει από την καρδιά της, γι αυτό λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και φροντίζει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του γιατρού της.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η κρίση δύσπνοιας μαζί με την ταχυκαρδία που παρουσίασε ξαφνικά πριν από λίγες μέρες τρόμαξαν πολύ όλη την οικογένεια.

Τον Αντώνη Νικοπολίδη ενημέρωσε η ίδια τηλεφωνικά. Ο διεθνής παίκτης κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να τη μεταφέρει ο ίδιος στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, όπου αμέσως κινητοποιήθηκε ολόκληρο επιτελείο γιατρών μαζί με το θεράποντα ιατρό της, έτσι ώστε να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ευτυχώς, όλα πήγαν κατ ευχήν μέσα σε λίγες ώρες, ενώ οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν χρειαζόταν να νοσηλευτεί. Έτσι, ο διεθνής ποδοσφαιριστής πήρε τη μητέρα του και επέστρεψαν στο σπίτι του και όχι στο δικό της, καθώς της ζήτησε να μείνει λίγες ημέρες με την οικογένειά του, για να την έχει κοντά του και να παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας της μετά το επεισόδιο. Παρά τις αρχικές της αντιρρήσεις, τελικά κατάφερε να την πείσει. Σ αυτό βέβαια συνέβαλαν και τα εγγονάκια της, τα παιδιά του τερματοφύλακα, που αποτέλεσαν σημαντικό λόγο για να μείνει η γιαγιά κοντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου