Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Οι Έλληνες του εξωτερικού και οι ξένοι, μπορούν να ψηφίσουν για το τραγούδι του Σάκη, από το Esctoday.com!



 

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας στο διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision , το διεθνή κοινό καλείται να έχει λόγο στην επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η έβδομη ψηφοφορία της ελληνικής κριτικής επιτροπής θα αποφασίσει ποιο από τα τρία τραγούδια ο Σάκης Ρουβάς θα εκτελέσει το βράδυ του ελληνικού τελικού ανήκει στο κοινό από όλη την Ευρώπη οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι μέσα από μια ειδική δημοσκόπηση εδώ για esctoday . com, η μόνη επίσημη διεθνή δημοσκόπηση για το ελληνικό εθνικό τελικό. 


Να είναι μέρος της διεθνούς κριτικής επιτροπής Ελλάδα 2009! 

Ο ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί αύριο, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, και οι θεατές θα κληθούν να επιλέξουν ένα τραγούδι από την επιλογή των τριών για τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή για να εκτελέσει το 2009 στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το ελληνικό κοινό θα ψηφίσει μέσω μιας εθνικής εκστρατείας televote. Το νικητήριο τραγούδι θα επιλεγεί από ένα μείγμα televote και η κριτική επιτροπή να ψηφίσει στη διαίρεση 40-60. Μία από τις ψήφους της κριτικής επιτροπής θα πρέπει να παρέχεται στα μέλη της esctoday.com από ολόκληρη την ευρωπαϊκή ζώνη ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης (εκτός από την Ελλάδα). 

Πώς Να Ψηφίσεις! 

Για την ψηφοφορία στην δημοσκόπηση, πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του esctoday.com. Εάν δεν είστε μέλος, θα πρέπει να γίνετε μέλος εδώ και να ενεργοποιήσετε το προφίλ σας. Κάντε κλικ εδώ για να καταστείτε μέλος της esctoday.com τώρα. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται.

Κανόνες 

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μόνο μία φορά σε κάθε φάση της ψηφοφορίας. Ψηφοφορίες από την Ελλάδα δεν θα γίνουν δεκτές. Ελληνική ψήφοι θα δοθούν μέσω των εθνικών televote ως μέρος του σόου. Αυτή η δημοσκόπηση είναι για τους ανθρώπους από χώρες εκτός της Ελλάδας μόνο. Οι άνθρωποι που θα προσπαθούν να δημιουργούν πολλαπλούς λογαριασμούς, θα έχουν μόνο μία ψήφο έγκυρη. Το esctoday.com χρησιμοποιεί αρκετούς ελέγχους και επαληθεύσεις για να εξασφαλιστεί ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Διπλότυπο ψήφους ή πολλαπλές ψήφους από το ένα άτομο θα πρέπει να προεξοφλούνται. 

Ένα ξεχωριστό άρθρο θα ανοίξει για την έναρξη της πρώτης φάσης της ψηφοφορίας . Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης την Τετάρτη το βράδυ.

ESCtoday.com!

Έλληνες του Εξωτερικού, ΨΗΦΙΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου