Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

H Demi Moore και o Ashton Kutcher μεγαλώνουν την οικογένεια


Η εφημερίδα National Enquirer αναφέρει ότι ύστερα από χρόνια προσπάθειας να τεκνοποιήσει, η διάσημη ηθοποιός Demi Moore και το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός Ashton Kutcher αποφάσισαν με πολύ διακριτικό τρόπο να υιοθετήσουν ένα παιδί. 
Πηγές αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει έρθει σε επαφή με ιδιωτικό πρακτορείο που αναλαμβάνει υιοθεσίες παιδιών και ελπίζει όλα να έχουν τακτοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι. 
Τον τελευταίο καιρό ο 30χρονος Ashton παραπονιέται ότι ξυπνάει κάθε μέρα στις 7 το πρωί από ενοχλητικούς θορύβους, οπότε μπορεί κανείς να φανταστεί τι πρόκειται να συμβεί με το μωρό που θα αποκτήσει και από τι ώρα θα πρέπει να ξυπνάει. 
Γνωστός του δημοφιλούς ζευγαριού αναφέρει: Τόσο η Demi Moore όσο και ο Ashton Kutcher έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δε μπορούν να αποκτήσουν το βιολογικό τους παιδί. Δεν ήθελαν να υιοθετήσουν, επειδή ακριβώς ήθελαν να κάνουν δικό τους, τα πράγματα όμως άλλαξαν και τελικά αναγκάστηκαν να ενδώσουν σε αυτή τη λύση». Περίμεναν ότι η επιστήμη θα κάνει το θαύμα της και για τη 46χρονη Demi, αλλά «έφαγαν γλάρο»… 
Οι πηγές αναφέρουν ακόμα: «Πιστεύουν ότι η υιοθεσία είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να τους συμβεί, νιώθουν πολύ ευτυχισμένοι γιατί θα αγαπούν πάρα πολύ το παιδί και θα πλημμυρίσει η ζωή τους από χαρά. Ύστερα από την απογοήτευση που πέρασαν, όλοι οι στενοί τους φίλοι και συγγενείς είναι πολύ ενθουσιασμένοι που θα τους δουν να γίνονται γονείς. Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή και για τους δύο και ανυπομονούν μέχρι το καλοκαίρι να κρατήσουν στην αγκαλιά το μωράκι τους». 
Συγχαρητήρια, λοιπόν, στο ευτυχισμένο ζεύγος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου