Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

H Jennifer Lopez αγκαλιά με τα δίδυμα


Η πρώτη - και τελευταία μέχρι σήμερα - φορά που η Jennifer Lopez επέτρεψε στο κοινό να δει τα δίδυμά της, τον Max και την Emme, ήταν μέσω περιοδικών, τα οποία πλήρωσαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια γι’ αυτό. 




Όμως, όσοι βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για τη συναυλία του συζύγου της Marc Anthony, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά, πληρώνοντας (μόλις) την τιμή του εισιτηρίου τους. 

Στα μισά της συναυλίας που έγινε στο Madison Square Garden, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή κρατώντας τα δίδυμα, τα οποία σε λίγες ημέρες γίνονται ενός έτους. Η μαμά Jennifer φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα και γόβες Christian Louboutin. Και τα δίδυμα, όμως, ήταν ντυμένα ''στην τρίχα''. 

Ο Max πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκαμισάκι και κόκκινο παπιγιόν, ενώ η Emme με φούξια φόρεματάκι. Μαζί τους βρισκόταν και η νταντά τους. 

Μετά τη συναυλία, τα διδυμάκια πήγαν για ύπνο, ενώ η μαμά και ο μπαμπάς απόλαυσαν το δείπνο τους στο εστιατόριο Cipriani του Manhattan. 

Με αυτόν τον τρόπο, το ζευγάρι θέλησε να διαψεύσει για μία ακόμη φορά τις φήμες που το ήθελαν να χωρίζει και μάλιστα σύντομα. Οι δυο τους δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Οσο για τα δίδυμα, αυτά ξεσήκωσαν τον κόσμο και μόνον με την εμφάνισή τους. Οι περισσότεροι, δε, πιστεύουν ότι και τα δύο είναι ''φτυστά'' ο μπαμπάς τους. 
Βίντεο από το YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου