Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ο Kevin Costner σε σποτ των τουρκικών αερογραμμών


Τον βραβευμένο με Oσκαρ ηθοποιό Kevin Costner επέλεξε η κρατική αεροπορική εταιρεία της Τουρκίας ως πρωταγωνιστή της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας, η οποία τιτλοφορείται ''νιώστε σαν σταρ''. 

Ο πασίγνωστος ηθοποιός διαφημίζει τις ανέσεις και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται στην Business Class των Turkish Airlines στις πτήσες που πραγματοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Για το συγκεκριμένο σποτ επελέγη ένα αεροσκάφος Airbus Α330, στο οποίο γυρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος της διαφήμισης, ενώ ένα μικρό μέρος αυτής γυρίστηκε στο terminal των διεθνών πτήσεων του αεροδρομίου Kemal Ataturk της Κωνσταντινούπολης, όπου οι υπεύθυνοι της Turkish Airlines φρόντισαν να μεταφερθεί ο απαιτούμενος ειδικός εξοπλισμός. 

Τη μουσική επένδυση της διαφήμισης έχουν επιμεληθεί διακεκριμένοι συνθέτες, ενώ συνολικά 80 ηθοποιοί από τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Ρωσία, τη Σερβία και την ίδια την Τουρκία συμμετείχαν στη διαφήμιση. Τη σκηνοθετική υπογραφή του διάρκειας 60 δευτερολέπτων διαφημιστικού φέρει ο Fredik Callingaard, ενώ υπεύθυνος φωτογραφίας ήταν ο Kasper Tuxen. 

Εχοντας δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι προτιμά τις Τουρκικές αερογραμμές εξαιτίας της πλήρους ικανοποίησης που προσφέρουν στον πελάτη, ο Kevin Costner δήλωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, αυτή τη φορά, όμως, με τη σύζυγό του. Αλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί στη γειτονική χώρα, ουκ ολίγες φορές. 

Η διαφήμιση πρόκειται να προβληθεί από τις αρχές Φεβρουαρίου και έπειτα σε 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο προϋπολογισμός της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας στο σύνολό της ανέρχεται στα 38 εκατομμύρια δολάρια, ενώ φημολογείται ότι ο Costner έλαβε τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου