Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009

Συνεργασία KTM και ABT για X-Bow


H KTM ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία της με την ABT Sportsline στους τομείς πώλησης αλλά και service του X-Bow. H ABT αποτελεί βελτιωτικό οίκο αυτοκινήτων, κυρίως Audi. Πέρα από την υπάρχουσα έκδοση στην οποία διατίθεται το X-Bow, η ΑΒΤ ετοιμάζει και ένα βελτιωτικό πακέτο για το roadster.

Το βελτιωτικό αυτό πακέτο της ΑΒΤ, θα αφορά κυρίως την απόδοση του ριζοσπαστικού αυτού roadster, καθώς εμφανισιακά δεν περιμένουμε να υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές.

Η βασική έκδοση του X-Bow, φοράει τον γνωστό δίλιτρο TFSI κινητήρα της Audi, ο οποίος αποδίδει 240 άλογα. Χάρη στο βάρος του, μόλις 790 κιλά και τον δυνατό κινητήρα της Audi, το X-Bow πιάνει τα 100 χιλιόμετρα από στάση σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Όταν η βελτιωμένη έκδοση από την ABT είναι διαθέσιμη, ο κινητήρας του roadster θα αποδίδει 300 ίππους, 60 περισσότερους δηλαδή από την βασική έκδοση. Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το X-Bow, αλλά μπορούμε να θεωρήσουμε οτί με τέτοιο κινητήρα τα 0-100 χλμ θα είναι δυνατά σε χρόνο λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου