Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Όλα καλά με Sakis. Τι θα γίνει στον τελικό!


«Όλα καλά, όλα καλά με τον Sakis μας θα πάνε»! Τσάμπα συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης με την εισαγωγή του Ρουβά στο νοσοκομείο, αφού το «Είδωλο» είναι μια χαρά (και δυο τρομάρες) και το βράδυ της Τετάρτης θα εμφανισθεί κανονικά στον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.

Ο Sakis ένιωσε μία αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προβών και οι συνεργάτες του τον πήγαν σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών, για προληπτικούς λόγους. Του έγιναν κάποιες εξετάσεις κι αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, έφυγε από το νοσοκομείο για να συνεχίσει τις πρόβες. Είναι αλήθεια, ότι τον τελευταίο καιρό ο Sakis έχει κουραστεί από το εξαντλητικό πρόγραμμα, ενώ έχει χάσει και κάποια κιλά. 

Όσον αφορά τον αποψινό τελικό, ο Ρουβάς θα πει play back και τα τρία τραγούδια, όπως είχε κάνει η Άννα Βίσση το 2006 κι αυτό γίνεται για ευνόητους λόγους καθώς θέλουν να υπάρξει αντικειμενική παρουσίαση. Ο Sakis εκτός από την παρουσίαση των τραγουδιών, θα εμφανισθεί δεκαπέντε λεπτά επιπλέον, όπου θα πει ένα ποτ πουρί των δικών του επιτυχιών. Γιούπι γιουπιγιάααααα. Αυτοί είναι ωραίοι τελικοί! 

Τον τελικό θα παρουσιάσουν οι αδελφές Μαγγίρα κι ευτυχώς για εμάς τους τηλεθεατές τα κείμενα θα είναι του Γιώργου Καπουτζίδη, οπότε το γέλιο είναι σίγουρο. Γιατί, οι Μαγγίρες είναι μια χαρά στην παρουσίαση. Στα κείμενα είχαν πέρυσι το πρόβλημα και μάς κούρασαν. Επίσης, θα είναι καλεσμένες και άλλες χώρες, με κλου της βραδιάς την Τουρκάλα - φάτε μάτι ψάρια - Χαντισέ! Α κι εννοείται ότι θα δούμε και Καλομοίρα σε εμφάνιση έκπληξη (διάρκειας 4,5 λεπτών παρακαλώ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου