Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Terminator indeeed…


Εδώ και μερικές ώρες τα media παραμιλούν στο άκουσμα του ονόματος του Christian Bale. Ευρωπαϊκά και αμερικανικά ραδιόφωνα παίζουν συνέχεια το ηχητικό απόσπασμα όπου ο ηθοποιός, στο σετ της 4η ταινίας Terminator, χάνει την ψυχραιμία και τη λογική του και ξεσπά σε τεχνικούς που φροντίζουν για τον φωτισμό με τον πιο αγενή τρόπο.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο βρετανός ηθοποιός απασχολεί τα μέσα με δημόσιο ξέσπασμά του. Τον περασμένο Ιούλιο δημιουργήθηκε σάλος με τα επεισόδια που προκάλεσε ενόσω βρισκόταν στο Λονδίνο για την προώθηση της ταινίας “Batman : ο Σκοτεινός Ιππότης». 



Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα έχει κυκλοφορήσει αυτή η πληροφορία στο internet, και αρκετά αστείο το γεγονός ότι στο youtube έχουν ήδη βγει αρκετά χορευτικά remixes στο απόσπασμα που ο Christian Bale …τα χώνει στον τεχνικό. Ενδεικτικά σας λέμε πως μετρήσαμε τη λέξη F**k 35 φορές…

Απογοητευόμαστε από τη συμπεριφορά του Christian Bale, τον οποίο θεωρούμε πολύ ταλαντούχο ηθοποιό, και αναρωτιόμαστε που πήγε η βρετανική του προφορά, αλλά και οι τρόποι του. Ας ελπίσουμε πως θα κάνει κάποια μαθήματα anger management, γιατί προφανέστατα τα χρειάζεται.

Εδώ δείτε και ακούστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου