Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο Λιάγκας διάδοχος του Γρηγόρη στο πρωινό;


Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν διάφορα σενάρια σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δη με την τύχη του στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Θα συνεχίσει να είναι όμορφος ο κόσμος του Γρηγόρη κάθε πρωί ή όχι; Θα παραμείνει στο Mega ή όχι; Ιδού οι απορίες και να σου πω, δεν μπορώ τέτοιες σπαζοκεφαλιές, με πιάνει πονοκέφαλος.

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες «έσκασε» μύτη ένα νέο σενάριο που έχει ως εξής: ο Γρηγόρης τον Ιούνιο αποχωρεί από το πρωινό, αλλά παραμένει στο κανάλι και στη θέση του μάλλον πηγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας! Είδες, τελικά πώς έρχονται τα πράγματα καμιά φορά και γι αλλού να ξεκινάς κι αλλού η ζωή να σε πηγαίνει; Γιατί, ποιος θα φανταζόταν όταν ο Λιάγκας παρουσίαζε το δελτίο του Star, ότι θα αναδεικνυόταν σε μεγάλη αποκάλυψη του ψυχαγωγικού τομέα;

Και πάνω σε αυτή την αποκάλυψη του δημοσιογράφου φαίνεται ότι στηρίζεται το Mega, αφού φέτος με τα δύο τηλεπαιχνίδια έχει κερδίσει το παιγνίδι της τηλεθέασης. Το 50-50 στην απογευματινή ζώνη σημειώνει υψηλά νούμερα, ενώ η πρεμιέρα του νέου σόου, «Η εκδίκηση της ξανθιάς» έκανε δυναμικό ξεκίνημα, σημειώνοντας 31,1% τηλεθέαση. Και το κυριότερο; Έχει μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό.

Αν θα πάει στον «Όμορφο κόσμο» στη θέση του Αρναούτογλου είναι νωρίς ακόμη για να ξέρουμε με σιγουριά. Αν και ο ίδιος ο Λιάγκας υποστηρίζει ότι θα σκεφτόταν μία τέτοια πρόταση, μόνο αν η εκπομπή είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα, διότι όπως λέει και ο ίδιος, πάνω απ’ όλα είναι δημοσιογράφος και μπορεί να στηρίξει καλύτερα την ενημέρωση. Κι ας τα πηγαίνει περίφημα στην ψυχαγωγία, τομέας που μεταξύ μας του πηγαίνει περισσότερο. 

Όσο για τον Γρηγόρη; Οι περισσότεροι το έχουν σχεδόν σίγουρο ότι τον Ιούνιο θα αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη και μάλλον είναι κάτι που θέλει και ο ίδιος. Όχι μόνο το κανάλι. Ωστόσο, έχει συμβόλαιο γι ακόμη ένα χρόνο με το Mega κι όπως ανέφερε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για μία διαφορετική τηλεοπτική πρόταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου