Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Περασμένα ξεχασμένα για Αλιμπέρτη - Σκορδά!


Περασμένα ξεχασμένα για την Σοφία Αλιμπέρτη και την Φαίη Σκορδά, οι οποίες μετά την ιστορία με το εξώδικο που είχε στείλει η πρώτη στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα» και ζητούσε να μην αναφερθούν ξανά στο όνομα της, έδωσαν τόπο στην οργή. Για του λόγου το αληθές, η Φαίη πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Αλιμπέρτη και ήταν τόσο καλό το κλίμα μεταξύ τους, που έλεγες ότι οι δυο τους όχι μόνο δεν είχαν κόντρες στο παρελθόν, αλλά είναι και οι καλύτερες φίλες του κόσμου.

Ψιλή κουβεντούλα είχαν πιάσει και μίλησαν ακόμη και για τα ερωτικά τους. Η Σοφία ρώτησε την Σκορδά αν σκέφτεται να παντρευτεί με τον Γιώργο Λιαγκα κι εκείνη απάντησε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη, ενώ αποκάλυψε ότι είναι κατά της συγκατοίκησης καθώς πιστεύει ότι το ζευγάρι πρέπει να μένει μαζί μετά τον γάμο. Και παραδοσιακός τύπος η λατρεμένη μου Φαίη. 

Η Σκορδά γι ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορήσαν τελευταία και την ήθελαν έγκυο. Κι εννοείται ότι τις διέψευσε λέγοντας ότι απλά είχε ένα πρόβλημα με το στομάχι και κάποιος καλοθελητής τις μετέφερε με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει όλο αυτό το σούσουρο. Κλασική περίπτωση χαλασμένου τηλέφωνου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου