Τρίτη, 10 Μαρτίου 2009

Κελεκίδου - Κουρκούλης περιμένουν παιδί;


Τον τελευταίο καιρό με έχουν πιάσει οι ευαισθησίες μου και για του λόγου το αληθές, έκλαιγα πρωινιάτικα επειδή έμαθα ότι η Κέλυ Κελεκίδου είναι έγκυος! Για την ακρίβεια, άκουσα να το λέει πανελίστας της Ελεονώρας Μελέτη, αλλά σημασία έχει ότι συγκινήθηκα με τα νέα. Αλήθεια, παίζει τίποτε με το φεγγάρι; Γιατί, έχουν πέσει πολλές εγκυμοσύνες τελευταία και από τα... νύχια του πελαργού δεν γλίτωσε ούτε η γνωστή αοιδός.

Τι είπες; Τίνος είναι το παιδί; Μα του Νίκου Κουρκούλη. Θέλει κι ερώτημα; Είπαμε, είναι ζευγάρι οι δυο τους κι αν ισχύουν οι πληροφορίες του πανελίστα, επιβεβαιώνουν το δεσμό τους με πανηγυρικό τρόπο. Εγκυμοσύνη και γάμος στο καπάκι. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί το καλοκαίρι, ενώ ψάχνουν για σπίτι.

Σνιφ, σνιφ. Αυτές είναι ευτυχισμένες στιγμές. Η Κελεκίδου έχει αποχωρήσει από το σχήμα του FIX, λόγω προβλήματος στη μέση, ενώ δεν αποκλείεται όλη αυτή η ιστορία τελικά να έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη. Ο, δε, Κουρκούλης θα εμφανισθεί σε κέντρο της Θεσσαλονίκης και το ζευγάρι αυτό τον καιρό βρίσκεται ήδη στη συμπρωτεύουσα! Άντε ρε, με ένα πόνο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου