Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο τραυματισμός της Αντζελίνα αναστατώνει



Όσοι περαστικοί βρέθηκαν στο κέντρο της Ουάσινγκτον τη Δευτέρα το πρώι, δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς έβλεπαν την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να τρέχει ξυπόλητη στους δρόμους με ένα βαθύ κόψιμο στο γόνατο! Οι περίεργοι οδηγοί σταματούσαν κι εκείνοι να δουν τι συμβαίνει, προκαλώντας μποτιλιάρισμα.

Οι θαυμαστές της όμως δεν πρέπει να ανησυχούν, αφού ο τραυματισμός ήταν αποτέλεσμα ειδικού μακιγιάζ για τις ανάγκες των γυρισμάτων της τελευταίας της ταινίας, "Salt". 

Η 33χρονη ηθοποιός φορώντας ξανθιά περούκα και γκρι ταγιέρ με πένσιλ φούστα υποδύεται μια υπάλληλο της CIA, την Έβελιν Σαλτ, που προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι κατάσκοπος των Ρώσων, όπως την κατηγορούν! 

Το γύρισμα έγινε την Δευτέρα, 9 Μαρτίου, στην 18η οδό της Ουάσιγκτον και όπως ήταν αναμενόμενο η κυκλοφορία διακόπηκε, ενώ αρκετός κόσμος είχε μαζευτεί για να δει από κοντά την σταρ.

Η Αντζελίνα ακολουθώντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη έπρεπε να τρέξει ξυπόλητη και τραυματισμένη, ανάμεσα στο πλήθος και τα αυτοκίνητα, αναζητώντας ταξί για να ξεφύγει από τους διώκτες της. 

Με τον επαγγελματισμό που την διακρίνει ανταποκρίθηκε με ακρίβεια στις υποδείξεις του!Ετσι δεν χρειάστηκε να λαχανιάσει τους κάμεραμαν που κινηματογραφούσαν την δραματική διαφυγή της με τις κάμερες στον ώμο, αλλά και αιωρούμενοι πάνω στους ειδικούς γερανούς. 

Το γύρισμα ολοκληρώθηκε μέσα στον προγραμματισμένο χρόνο και η ζωή στην αμερικανική πρωτεύουσα ξαναγύρισε στον κανονικό της ρυθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου