Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο νέος "Πρωινός Καφές" ανατρέπει το σκηνικό!


Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο «Πρωινός Καφές» μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά και της Κατερίνας Ζαρίφη. Με ένα νέο «υπηρεσιακό» δίδυμο, αυτό του Γιώργου Λιανού και της Δέσποινας Καμπούρη η εκπομπή όχι μόνο ανέβασε σημαντικά τα ποσοστά (και μετά από ποοολύ καιρό βλέπει διψήφια νούμερα), αλλά την Δευτέρα πέρασε στη δεύτερη θέση του πίνακα της AGB. 

Από την αλλαγή που έγινε στον «Πρωινό καφέ» και την περιέργεια του κόσμου να δει τους νέους παρουσιαστές αυτού (έστω κι αν είναι προσωρινή λύση) η μόνη που δεν επηρεάζεται είναι η Ελένη Μενεγάκη. Ο δικός της «Καφές» συνεχίζει να είναι πρώτος και να διατηρεί τη διαφορά από τους υπόλοιπους αντίπαλους, ενώ τα ποσοστά της στο νεανικό κοινό δεν έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. 

Σε αυτόν που δημιούργησαν πρόβλημα ο Λιανός και η Καμπούρη είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο «Όμορφος κόσμος» την Δευτέρα βρέθηκε στην τρίτη θέση, πίσω από τον «Πρωινό Καφέ» και ο Γρηγόρης (που ακούγονται διάφορα γύρω από το μέλλον του στην πρωινή ζώνη του Mega) δεν έχει παρά να ελπίζει ότι είναι προσωρινή η ανάκαμψη του «Πρωινού Καφέ» και οφείλεται καθαρά στο ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες. 

Όσο για την Μαριέττα Χρουσαλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο; Συνεχίζουν κανονικά τις χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της AGB με τον Ανδρέα ειδικά να κάνει μέσο όρο 6,4% και να αδυνατεί να πιάσει ακόμη και τη βάση. Τουλάχιστον, η Μαριέττα τα κουτσοκαταφέρνει κι ένα 10,1% το πιάνει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου