Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Θύμα των περικοπών η Τατιάνα!



Αχός βαρύς ακούγεται πολλά κανόνια συνεχίζουν να πέφτουν στον ΑΝΤ1 και ο Παράδεισος Αμαρουσίου μόνο με... Παράδεισο δεν μοιάζει τον τελευταίο καιρό. Η κρίση συνεχίζει να υφίσταται στο κανάλι και οι άνθρωποι αυτού είναι αποφασισμένοι για την αντιμετώπιση της.

«Περικοπές» είναι η λέξη που ακούστηκε από την αρχή και τελευταία τις καταλαβαίνουμε για τα καλά, ενώ αυτές πλέον... εξαπλώνονται και στον ενημερωτικό τομέα. Γιατί μέχρι στιγμής τη «νύφη» πλήρωνε ο ψυχαγωγικός. Έτσι, οι πρώτες αποφάσεις του σταθμού αφορούν το μεσημεριανό δελτίο, που γίνεται πλέον δεκαπεντάλεπτο και την Τατιάνα Στεφανίδου. Ω ναι, το ισχυρό χαρτί του καναλιού, η «Βασίλισσα της απογευματινής ζώνης» πέφτει θύμα των περικοπών και ποιος θα το φανταζόταν αυτό.

Όχι, που η κρίση θα άφηνε στην απ’ έξω τους... εστεμμένους. Η εκπομπής της Τατιάνας, «Αξίζει να το δεις» από αυτή την εβδομάδα μειώνεται κατά μισή ώρα, ενώ λένε ότι οι άνθρωποι του καναλιού είχαν δύο προτάσεις για την παρουσιάστρια, η οποία έπρεπε να αποφασίσει ποια επιλέγει. Η μία ήταν να μεγαλώσει κι άλλο η εκπομπή και να γίνει τρίωρη ενώ να βγαίνει στον αέρα λίγο νωρίτερα. 

Πρόταση που η Στεφανίδου (ως παλιά καραβάνα και γνώστρια σε τέτοια θέματα) απέρριψε, διότι σου λέει: «πόσο να τραβήξω ένα θέμα»; Άσε, που έτσι χάνεται το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, άρα πέφτει και η τηλεθέαση. Και η «Τάτι» όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει σε μεγάλα νούμερα. Η άλλη πρόταση είναι να μειωθεί η εκπομπή κατά ένα μισάωρο, λύση που επίσης δεν είναι ικανοποιητική (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, που λέμε), αλλά έμοιαζε καλύτερη με την πρώτη. 

Έτσι, από αυτή την εβδομάδα το «Αξίζει να το δεις» βγαίνει λειψό. Ωστόσο, όπως λένε από τον ΑΝΤ1, αλλά και συνεργάτες της παρουσιάστριας, οι σχέσεις της με τον σταθμό δεν έχουν κλονιστεί, παρόλο που δεν της άρεσε καθόλου αυτή η εξέλιξη κι έδειξε τη δυσαρέσκεια της από τον αέρα της εκπομπής. Εξάλλου, τον ερχόμενο Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 και όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει. Οπότε, ποίος ο λόγος να χαλάνε τις καρδιές τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου