Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Η αντίδραση Μουτσινά - Ζαρίφη για το "κόψιμο"!


Από το μεσημέρι της Πέμπτης, οπότε και μάθαμε ότι ο ΑΝΤ1 αποφάσισε το «κόψιμο» του διδύμου Νίκος Μουτσινάς - Κατερίνα Ζαρίφη από την παρουσίαση του «Πρωινού καφέ» περιμέναμε την αντίδραση των δύο. Και κυρίως του Μουτσινά, αφού αυτό που ακουγόταν είναι ότι το κανάλι είχε πρόβλημα κυρίως μαζί του με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες δηλώσεις που έκανε ότι δεν περνάει καλά στην εκπομπή. 

Έτσι, με μεγάλη αγωνία για μία πρώτη δήλωση του Μουτσινά, οι κάμερες στήθηκαν έξω από το «Ciro’ s Pomodoro», όπου εμφανίζεται και περνάει καλά. Μιλιούνια οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν κι εκείνος είπε να μην τους χαλάσει το χατίρι. Όχι δήλωση δεν έκανε, αλλά προτίμησε να τους μοιράσει την ανακοίνωση που είχε στείλει ο ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση τους από την εκπομπή. Ναι καλά, αυτή την είχαν όλοι. Κάτι καινούργιο είχε να προσφέρει; Μπαααα. Αλλά και τι να πει μες στη στεναχώρια του; 

Έτσι, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και χωρίς να κάνει... ...- έξω από το μαγαζί - το παραμικρό σχόλιο έφυγε για να ξεκινήσει το πρόγραμμα του. Εκεί, ήταν λαλίστατος και το υπονοούμενο έδινε κι έπαιρνε. Συνέχεια αναφορές στο θέμα έκανε. Αλλά και πάλι, σχωρμένος είναι. Δεν είναι και λίγο αυτό που του συνέβη. Ωστόσο, ο Μουτσινάς το βράδυ της Πέμπτης που έμαθε για τους αντικαταστάτες τους, έστειλε μήνυμα στην Δέσποινα Καμπούρη και τους ευχήθηκε (με τον δικό του τρόπο) «καλή επιτυχία». 

Είδες; Αυτά που παραπονιόταν ότι του έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ότι δηλαδή, δεν τον πήρε ποτέ ένα τηλέφωνο, ο Νίκος δεν τα κάνει. Τις ευχές του τις έστειλε κι ας μην ξέρουμε αν αυτές συνοδεύτηκαν με κάνα.. βουντού! Σημασία έχει η κίνηση. Όσο για την Κατερίνα Ζαρίφη; Είναι τα μάλα στεναχωρημένη που έμεινε χωρίς εκπομπή και ως πρώτη αντίδραση λένε ότι δεν θέλει να εμφανισθεί ξανά στην τηλεόραση τουλάχιστον για ένα χρόνο. Επιθυμεί να απέχει, ώστε να ηρεμήσει λίγο. 

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήδη της έχει γίνει πρόταση από άλλο ιδιωτικό κανάλι, που έχει μία μανία να εντάσσει στο δυναμικό τους πρώην οικοδεσπότες του «Πρωινού Καφέ». Μόνο η Ελένη Μενεγάκη τούς έχει γλιτώσει. Επίσης, ακούστηκε ότι ο ΑΝΤ1 πρότεινε στην Κατερίνα να παραμείνει στο τιμόνι της εκπομπής, αφού δεν είχαν πρόβλημα μαζί της. Εκείνη, όμως, αρνήθηκε για ηθικούς λόγους καθώς ο Μουτσινάς ήταν αυτός που την έπεισε το καλοκαίρι να αναλάβουν μαζί τον «Πρωινό καφέ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου