Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Αρναούτογλου!



Θύμα ληστείας έπεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον στην ιστορία είναι ότι ο παρουσιαστής βρισκόταν μέσα στο σπίτι την ώρα της ληστείας. Σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού, οι στιγμές που έζησε ο Γρηγόρης ήτο εφιαλτικές και από την περιγραφή στο μυαλό μού έρχεται σενάριο ταινίας τρόμου.

Ήταν μέρα μεσημέρι, όταν ένοπλοι (ναι ένοπλοι) ληστές εισέβαλαν στη μεζονέτα του Αρναούτογλου στην Πεντέλη. Ο παρουσιαστής, μόλις τους αντιλήφθηκε, σκέφτηκε λογικά και είπε να αφήσει το ρόλο του νταή και να κρυφτεί κάπου να μην τον βρουν. Γιατί, ξέρεις εσύ τι μούρλια κουβαλάει ο καθένας; Εκείνοι, δεν τον πήραν χαμπάρι, ενώ σήκωσαν από το σπίτι ο, τι έβρισκαν μπροστά τους. Από ηλεκτρικές συσκευές, μέχρι χρήματα και μετά έγιναν καπνός.

Ο παρουσιαστής βγήκε από την κρυψώνα του, μόνο όταν βεβαιώθηκε ότι είχε περάσει ο κίνδυνος, ειδοποιώντας στη συνέχεια την αστυνομία. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι τρελή λαχτάρα αυτό που του συνέβη. Άλλωστε, ο ίδιος λέει πόσο φοβήθηκε για τη ζωή του, σε περίπτωση που οι ληστές καταλάβαιναν ότι βρίσκεται στο σπίτι. 

Κι ενώ έχεις τον Γρηγόρη να λέει τα αυτονόητα και να νιώθει φόβο, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, βλέπεις τον Δημήτρη Παπανώτα να την έχει δει... χελωνονιτζάκι. Ναι, χελωνονιτζάκι και να λέει ότι αν ήταν εκείνος στη θέση του Αρναούτογλου θα είχε ορμήξει στους ληστές, αψηφώντας όπλα και επικινδυνότητα αυτών, θα τους αφόπλιζε, θα τους τουλούμιαζε στο ξύλο και μετά... θα ξύπναγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου