Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Μουτσινάς και Γρηγόρης ξανά μαζί;


Πρόσεξε τι άκουσα, αλλά το χέρι μου στη φωτιά ότι ισχύει δεν το βάζω. Ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να μιλήσει για το «κόψιμο» του από τον «Πρωινό Καφέ», για όσα ακούγονται και λέγονται για εκείνον καθώς και για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη. Έχει σκοπό να τα πει όλα και τον πιστεύουμε, διότι λίγες μέρες μετά το «κόψιμο» άφησε να εννοηθεί ότι έχει πολλά να πει και να αποκαλύψει.

Απλά, θα επέλεγε εκείνος το πότε και το πού θα μιλήσει. Και μάντεψε. Σε ποιον λες ότι αποφάσισε να τα πει όλα; Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Με πρωταπριλιάτικο ψέμα μού κάνει και μπορεί να είναι έτσι. Αλλά αυτό άκουσα, αυτό σου λέω. Μάλιστα, οι δύο άνδρες επικοινώνησαν μετά από πολύ καιρό και ο Γρηγόρης δέχτηκε από την πρώτη στιγμή να έχει καλεσμένο τον Μουτσινά.

Πότε θα γίνει η μεγάλη αυτή συνάντηση, εννοείται ότι δεν ξέρω. Χαχα. Αλλά αν πραγματικά γίνει, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αρναούτογλου και Μουτσινάς μετά από τα λόγια και τα υπονοούμενα που αντάλλαξαν μετά το τέλος της συνεργασίας του κάθονται και πάλι μαζί, να συζητάνε για την αποτυχημένη απόπειρα του δεύτερου στο τιμόνι του «Πρωινού Καφέ». Και τι θα πει δηλαδή στον Γρηγόρη, ότι του τη φέρανε και γιατί δεν τα πήγε καλά η εκπομπή ενώ εκείνος έκανε μεγάλα σχέδια;;; Μπαααα. Πολύ... σουρεάλ μου κάνει! Γίνονται αυτά τα πράγματα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου