Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Πώς τα πήγε ο νέος "Πρωινός Καφές"!


Στα βαθιά νερά έριξαν εν μία νυκτί τον Γιώργο Λιανό και την Δέσποινα Καμπούρη, οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης κλήθηκαν να κολυμπήσουν στα ταραγμένα νερά του «Πρωινού Καφέ»! Και την πρώτη μέρα τα κατάφεραν μια χαρά, αν σκεφτείς ότι η εκπομπή έκανε νούμερα που τα έβλεπε για πρώτη φορά φέτος. Ξεκίνησε με ένα 22,3% μέσο όρο, για να κάνει στο τέλος συνολικά τηλεθέαση 12,5%.

Μια χαρά νούμερα είναι αυτά, αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι τις τρεις ώρες που ήταν στον αέρα έκανε μόνο διψήφια νούμερα και βρισκόταν μόλις... ...μισή μονάδα πίσω από τον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και μην ξεχνάς ότι με το Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη τέτοια νούμερα έκαναν όταν δεν είχαν ξεκινήσει Μενεγάκη και Αρναούτογλου, ενώ η εκπομπή είχε να δει διψήφια νούμερα εδώ και πολύ καιρό. 

Εντάξει, κανείς δε λέει ότι τα ποσοστά αυτά θα συνεχισθούν μέχρι το τέλος της σεζόν και όλοι καταλαβαίνουμε ότι ήταν η πρώτη μέρα των νέων παρουσιαστών και από περιέργεια ο κόσμος θα καθόταν να τους δει. Άσε, που παρήλασε από το πλατό σύσσωμο το X Factor. Μόνο ο Sakis έλειπε. Όπως φαίνεται στον ΑΝΤ1 σκέφτονται να πάνε με αυτό το δίδυμο μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό συμπεραίνουμε από τις δηλώσεις των παιδιών, οι οποίοι όλο το Σαββατοκύριακο δεν άφησαν κανάλι κι εκπομπή που να μη μιλήσουν.

Μεταξύ άλλων, δήλωσαν ότι δεν είναι μαριονέτες και θα προσπαθήσουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή που τους ανέθεσαν, θεωρώντας μεγάλη τιμή που συνδέονται έστω και λίγο με την μακροβιότερη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Οι ίδιο είναι αρκετά χαλαροί και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό, αφού η παρουσία τους είναι μία... λύση ανάγκης και κανείς δεν θα τους χρεώσει στο τέλος την αποτυχία της εκπομπής. Αν συνεχιστούν οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της AGB.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου