Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Η Βίσση δεν έχει ακούσει... Sakis!

Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά το τραγούδι του Sakis Ρουβά που θα μας εκπροσωπήσει στην Γιουροβίζιον. Και όλο αυτό το διάστημα έχει παιχτεί μύριες φορές. Δεν υπάρχει Έλληνας (και να θέλει δηλαδή, δεν) που να μην έχει ακούσει έστω μια φορά το «This is our night». Νομίζεις, γιατί υπάρχει μία Ελληνίδα που δεν έχει ακούσει ακόμη το τραγούδι του Sakis. 

Μία Ελληνίδα του... εξωτερικού και συγκριμένα η Άννα Βίσση. Όπως αποκάλυψε η «Απόλυτη» από την Αμερική όπου βρίσκεται, δεν πρόλαβε να ακούσει το τραγούδι, διότι όταν αυτό βγήκε, είχε ήδη φύγει για ΗΠΑ. Δεν έβαλα κάτω τις ημερομηνίες για να διαπιστώσω αν έχει δίκιο η Βίσση, αλλά δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω. Εξάλλου, η «Απόλυτη» είναι μεγάλη φαν του «Ειδώλου» και στον Alpha, όπου μίλησε δήλωσε σίγουρη ότι ο Ρουβάς θα τα πάει σούπερ στην Γιουροβίζιον, διότι είναι «από τα πλάσματα που λάμπουν κι αυτό μετράει». 

Η ίδια, πάντως, δήλωσε ότι μετάνιωσε για τη συμμετοχή της στην Γιουροβίζιον το 2006, διότι δεν πήγε όπως ακριβώς θα ήθελε. Ταλαιπωρήθηκε πολύ ψυχολογικά και σωματικά. Ωστόσο, παραδέχεται ότι δεν έχασε από τη συμμετοχή εκείνη, γιατί είχε στο πλευρό της όλη την Ελλάδα. «Άμα είχε και καλύτερο τραγούδι...» λέω εγώ τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου