Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Ζευγάρι στη ζωή και στην ΤV



Εχουν δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελαν να παίξουν μαζί σε κάποιο σίριαλ και μάλλον η ευχή τους θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα. Ο λόγος για τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου, που μπορεί να ετοιμάζουν το γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους μέσα στο καλοκαίρι, αυτό όμως δεν σημαίνει πως αμελούν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Μπορεί τελικά να μη συμφώνησαν για την παρουσίαση του «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» (σ.σ.: θα το παρουσιάζει τελικά ο Χρήστος Φερεντίνος), όμως οι συζητήσεις του ζευγαριού με τον ΑΝΤ1 δεν σταμάτησαν σε αυτό το σόου, αλλά συνεχίστηκαν και σχετικά με άλλα concept.

Τα μέτρια νούμερα τηλεθέασης της «Λόλας» τους τελευταίους μήνες έκαναν τους υπεύθυνους του σταθμού να αποφασίσουν να ολοκληρωθεί η σειρά τον Ιούνιο. Και πώς να κάνουν διαφορετικά άλλωστε, καθώς η παρέα της Φεγγαρόπετρας στο Mega χτυπάει καθημερινά 40άρια, χαρίζοντας υψηλότατο lead in στο δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ο έρωτας της Φαίης Ξυλά και του Παναγιώτη Μπουγιούρη θα έχει έντονο ανταγωνισμό από την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη αποφασίσει την ελληνοποίηση της σειράς «Ρapi Ricky», χιλιανής προέλευσης, που κάνει θραύση σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Για το πρωταγωνιστικό δίδυμο θέλουν τον Γιάννη Αϊβάζη και τη Μαρία Κορινθίου και μάλιστα ήδη τους το έχουν προτείνει. Το ζευγάρι από την πλευρά του δεν έχει ακόμη απαντήσει και το σκέφτεται πολύ σοβαρά. Άλλωστε, ο Γιάννης έχει ήδη εμπειρία από καθημερινή σειρά και μάλιστα του έχει αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις. 

Συγκεκριμένα, όταν είχε ενταχθεί στο καστ του «Έρωτα», τα νούμερα είχαν ανέβει σημαντικά, με αποτέλεσμα η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 να χτυπάει στα ίσια εκείνη την περίοδο τη «Βέρα στο δεξί». Έτσι, λοιπόν, νιώθει ότι η πρόταση του καναλιού του Αμαρουσίου αποτελεί για εκείνον μία ακόμη επαγγελματική πρόκληση, κάτι που και η Μαρία πιστεύει έντονα, αφού της δίνεται για πρώτη φορά η ευκαιρία να παίξει σε καθημερινή σειρά. 

Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις αργούν ακόμη, καθώς οι συζητήσεις που θα κρίνουν τι μέλλει γενέσθαι θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου