Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Το ''όχι'' των Ιταλών στους Beckham


Μία κυριολεκτικά παραμυθένια ζωή θέλουν να εξακολουθήσουν να ζουν ο David και Victoria Beckham και το αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά.

Το διάσημο ζεύγος κατέφυγε στο ιταλικό κράτος, προκειμένου να αγοράσει το.... ιστορικό κάστρο Sforzesco, που βρίσκεται στο Μιλάνο, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ιδίως η Victoria αναζητούσε εδώ και καιρό μία μόνιμη κατοικία στο Μιλάνο και τη βρήκε στο κάστρο Sforzesco, το οποίο εδώ και καιρό λειτουργεί ως μουσείο. 

Μάλιστα, σκόπευσε να πραγματοποιήσει ανακαίνιση, τα έξοδα της οποίας θα έκανε απόσβεση, με το να έχει μέρος του κάστρου ανοικτό για το κοινό. Με τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα πλήρωνε ο κόσμος για να δει το τμήμα του κάστρου που θα ήταν ανοικτό, η Victoria θα ''έβγαζε'' τα έξοδα που θα είχε κάνει για την ανακαίνιση. 

Επειδή, όμως, η μόνη που βρήκε πρωτότυπη την ιδέα ήταν η ίδια η Victoria και κανείς άλλος, η δημοτική αρχή του Μιλάνου απάντησε στο αίτημα των Beckham με ένα μεγαλοπρεπέστατο ''όχι''. Το κάστρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιταλικής πολιτιστικής κληρονομιάς και δεν διατίθεται σε κανέναν διάσημο που απλώς θέλει να κάνει το κέφι του, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι ιταλκές αρχές. 

Ετσι, το όνειρο του ζευγαριού κατέρρευσε και έτσι τώρα οι δυο τους με τα τρία τους παιδιά θα πρέπει να βρουν άλλη στέγη. Ο Beckham φέτος θα περάσει τη χρονιά του ανάμεσα στην Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν στην AC Milan, ενώ από τον Ιούλιο μέχρι τον Οκτώβριο ισχύει και πάλι το συμβόλαιό του με τους LA Galaxy. Οσο για τη Victoria, εκείνη ψάχνει να αγοράσει σπίτι. Αλλά για το καλοκαίρι μόνο. Μέχρι τότε θα πηγαινοέρχεται η καημένη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου