Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Δεν είναι ψέμα. Ο Μουτσινάς πήγε στον Γρηγόρη!

Πίστευα η φήμη ότι ο Νίκος Μουτσινάς θα πάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θα μιλήσει εκεί για όλα και για όλους θα ήταν ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα. Έλα, όμως, που έπεσα έξω και την πρωταπριλιά ο Μουτσινάς βρέθηκε με... δόξες και τιμές στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Όσο κι αν προσπάθησα να καταλάβω τη σκέψη του να πάει στην εκπομπή, φευ, δεν τα κατάφερα. Μα στον Αρναούτογλου; 

Στον άνθρωπο που τους προηγούμενους μήνες έθαβε με κάθε ευκαιρία; Τι να πει κανείς για τις αποφάσεις του αλλουνού, αλλά να σου πω και κάτι; Καλά έκανε, διότι ζήσαμε... σουρεάλ καταστάσεις! Ω Παναγίααα μου. Γρηγόρης και Μουτσινάς κάθισαν μόνοι τους στον καναπέ και όπως έλεγε ο τίτλος από κάτω... «Ώρα για αλήθειες». Χα, πρωταπριλιά και αλήθειες; Μου κάνει κουλό. Καλύτερα να έλεγαν... «Ώρα για κωλοτούμπες»! Γιατί στη συνέντευξη αυτή είδαμε περισσότερες κωλοτούμπες και από το τσίρκο.

Τι αντάλλαξαν λόγια βαριά και σπόντες τρελές τους προηγούμενους μήνες; Περασμένα, ξεχασμένα. Αφού πρώτα, όμως, και για πολύ ώρα προσπάθησαν να λύσουν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά την αποχώρηση του Μουτσινά από την εκπομπή. Τότε, που ο ένας κατηγορούσε τον άλλον και δεν είχε πρόβλημα να τον... καρφώσει. Εννοείται ότι μίλησαν και για το τηλέφωνο που ποτέ δεν πήρε ο Μουτσινάς τον Αρναούτογλου. Κι εννοείται ότι ο τελευταίος (που άμα ξέρει ότι έχει δίκιο, δεν ησυχάζει μέχρι να το βρει) δεν είχε πρόβλημα να πηγαίνει την κουβέντα στη συμπεριφορά του πρώην συνεργάτη του, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση.

Κανονικά, θα έπρεπε να νιώσουμε άβολα και να λυπηθούμε τον πρώην παρουσιαστή του «Πρωινού καφέ», διότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ένιωσε άβολα από ερώτηση του Γρηγόρη. Αλλά, «ήθελες τα και παθες τα» που λένε και στο χωριό μου. Ας μην πήγαινε. Αν και δεν ήταν πάντα άσχημα τα πράγματα για εκείνον. Όοοχι. Υπήρχαν και καλές στιγμές, που αναρωτιόσουν εσύ ο τηλεθεατής πώς τα καταφέρνουν έτσι αυτοί οι διάσημοι και συμπεριφέρονται σαν μην είχε γίνει τίποτε στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου