Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Η Μπουλέ μιλάει για Αρναούτογλου!


Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η Νάντια Μπουλέ, αλλά αγαπημένε μου μην περιμένεις βαρύγδουπες δηλώσεις και τρομερές αποκαλύψεις για τη σχέση τους. Ναι, η Νάντια είναι σφίγγα στα προσωπικά της κι αν θέλεις να βγάλεις συμπεράσματα για τη σχέση τους, δεν έχεις παρά να... αποκρυπτογραφήσεις το χαμόγελό της. Τέτοια σημασία σε χαμόγελο, ούτε της... Τζοκόντα να ήταν.

Αλλά τι να κάνεις; Η Μπουλέ έδωσε συνέντευξη στην Χριστίνα Λαμπίρη και το τι χαμόγελο έριξε, δεν μπορώ να σου περιγράψω. Ερώτηση για Γρηγόρη, γελάκι πονηρό για Νάντια. Κι επειδή, είμαι γατί σε κάτι τέτοια, σου λέω με σιγουριά ότι παίζει μεγάλος έρωτας εδώ. Δεν θέλω να σκέφτεσαι πονηρά. Άμα δεις χαμόγελο Μπουλέ, θα καταλάβεις. Βάζει κάτω και του Sakis. Εντάξει, δεν πρέπει να είμαι άδικη μαζί της. Κάποια στιγμή μίλησε και για τον Αρναούτογλου και είπε πολλά. 

Η Νάντια πριν τον γνωρίσει είχε ακούσει τα χειρότερα για εκείνον, ότι είναι κακός με τους συνεργάτες του, ότι είναι περίεργος στη δουλειά του και γενικά δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας. Λένε αγαπημένε μου τέτοια πράγματα για το «καλό παιδί» της τηλεόρασης; Και η Μπουλέ επηρεασμένη από όσα άκουγε, πήγε στην εκπομπή με μία διερευνητική διάθεση. Αλλά ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις (και στο σενάριο μίας ρομαντικής ταινίας) η πραγματικότητα είναι άλλη και ο Γρηγόρης αποδείχθηκε πράγματι καλό παιδί.

Τα καλύτερα έχει να πει γι αυτόν και τον χαρακτήρα του, αλλά και τη συνεργασία μαζί του. Μάλιστα, η Νάντια τον υπερασπίστηκε όταν η κουβέντα πήγε στην εκπομπή που είχε καλεσμένο το Νίκο Μουτσινά, δίνοντας την απάντηση της σε όσους έλεγαν ότι το έκανε για την τηλεθέαση. «Οι προθέσεις του δεν ήταν πονηρές. Δεν το έκανε για τα νούμερα» λέει η Μπουλέ και αυτό μπορεί να το εγγυηθεί προσωπικά. Ως συνεργάτιδα της εκπομπής άραγε;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου