Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Έκανε παιδί με την κόρη του

Έκανε παιδί με την κόρη του και το θεωρεί φυσιολογικό. Ο 61χρονος Τζον Ντιβς ομολόγησε σε εκπομπή αυστραλιανού καναλιού ότι έχει αποκτήσει ένα παιδί με την κόρη του. Μάλιστα η κόρη, που σήμερα είναι 39 ετών, δήλωσε στην εκπομπή πως είναι ενήλικη και έχει πλέον σχέση με τον πατέρα της. 
 
  «Θέλουμε», είπε, «ο κόσμος να σεβαστεί την προσωπική μας ζωή». Η κόρη του ζεύγους, Σελέστη, επίσης παρουσιάστηκε στην εκπομπή και έδειχνε υγιέστατη. Ο Τζον Ντιβς επανασυνδέθηκε με την κόρη του μετά από 30 χρόνια. Εκείνη ήταν μόλις ενός έτους όταν ο Ντιβς και η μητέρα της χώρισαν. Η Τζένη Ντιβς δήλωσε πως όταν ξανάσμιξε με τον πατέρα της άρχισε να τον βλέπει «κυρίως σαν άνδρα και όχι σαν πατέρα». Δυο εβδομάδες αργότερα έκαναν έρωτα, συνάψανε σχέση και τώρα έχουν μια κόρη εννέα μηνών. Η ίδια έχει και δυο παιδιά από προηγούμενη σχέση της.

Ο κ. Ντιβς είπε ότι αρχικά αισθανόταν ενοχές που έκανε σεξ με την κόρη του, αλλά αργότερα ξεπέρασε το συναίσθημα αυτό. Το ζεύγος που είχε αποκτήσει και ένα άλλο παιδί που πέθανε, έχει καταδικαστεί για αιμομιξία, αλλά είναι ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η μάνα της Τζένης και η δεύτερη σύζυγος του Ντιβς καταδίκασαν την σχέση πατέρα και κόρης ως «εντελώς απαράδεκτη» η δε κόρη του Τζον Ντιβς από το δεύτερο γάμο του δηλώνει «συγκλονισμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου