Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Έγκλημα φρίκης στην Καλαμάτα

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα, όταν 39χρονος Αλβανός ακρωτηρίασε με αλυσοπρίονο την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ για χειρουργική επέμβαση, ενώ τα δύο παιδιά, ηλικίας 9 και 11 ετών, υπέστησαν, όπως ήταν φυσικό, βαρύτατο νευρικό κλονισμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι λογομάχησε για οικογενειακά θέματα. Κατά τον τσακωμό, ο άνδρας όρμηξε κατά της 30χρονης γυναίκας και προέβη στη φρικιαστική του πράξη.

Εν συνεχεία πήρε τα παιδιά μαζί του και ειδοποίησε ένα περιπολικό που εντόπισε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης ότι είχε τραυματίσει σοβαρά τη σύζυγό του. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Από εκεί η άτυχη 30χρονη μεταφέρθηκε με στρατιωτικό αεροσκάφος στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την πολύωρη επέμβαση συγκόλλησης των άκρων, στην οποία υπεβλήθη.

Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, ενώ τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται προσωρινά στο νοσοκομείο Καλαμάτας, παρακολουθεί ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου