Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Η ξεφτίλα της Ελεονώρας Μελέτη!

Πρωταπριλιά σήμερα και όλοι κάνουν τις καθιερωμένες φάρσες τους. Αθώα ψέματα του τύπου... «Παντρεύεται ο Ρουβάς», «Η Βίσση θα συνεργαστεί με την Βανδή», «Η Μενεγάκη επιστρέφει στον ΑΝΤ1» μπορεί να τα δεις παντού. Κάποια από αυτά είναι έτσι φτιαγμένα που γίνονται πιστευτά και άλλα όχι. Την παράδοση της πρωταπριλιάς, λοιπόν, ήθελε να κρατήσει και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φευ δεν περιορίστηκε σε ένα ψέμα από τα παραπάνω.

Με τους συνεργάτες της είχε την τεράστια έμπνευση να πουν ότι παντρεύτηκε. Γούστο και καπέλο της να αστειευτεί με την προσωπική της ζωή. Όμως, ο τρόπος που το έκανε και το πλάσαρε στην εκπομπή ήταν αισχρός και μού δίνει το δικαίωμα να την κρίνω ως τηλεθεατής που ξύπνησα πρωινιάτικα και βρέθηκα να παρακολουθώ τον «γάμο» της Μελέτη. Και να απορήσω πώς γίνεται κάποιος να πουλάει την προσωπική του ζωή τόσο εύκολα, για ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Κατά τη διάρκεια της «Πρωινής Μελέτη» περνούσε από κάτω κρόουλ που έγραφε «ο μυστικός γάμος γνωστής παρουσιάστριας». Το βλέπει η Μελέτη και γυαλίζει το μάτι της, ενώ ξεσπάει ένας καβγάς ανάμεσα σε εκείνη και τον Βαγγέλη Γκούμα, ανταλλάζοντας λόγια βαριά. Η εκπομπή διακόπτεται και με την επιστροφή παίζει βίντεο από τον γάμο της παρουσιάστριας με τον αγαπημένο της, στο εκκλησάκι του σπιτιού της.

Στο βίντεο αυτό η Μελέτη ήταν νύφη, ενώ πρωταγωνιστούσαν η συγκινημένη μητέρα της, τρία μικρά παρανυφάκια, το χέρι ενός γαμπρού, λίγοι καλεσμένοι, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Θέμης Μάλλης κι ένας ιερέας - μαϊμού. Όσο προβαλλόταν το βίντεο, έκαναν κοντινό στα βουρκωμένα μάτια της Μελέτη, ενώ όταν τελείωσε εκείνη εξήγησε ότι δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά παντρεύτηκε πραγματικά. Κι αν έκανε κρυφά το γάμο της ήταν γιατί ο γαμπρός δεν επιθυμούσε δημοσιότητα. Γι αυτό κι εξοργίστηκε με Γκούμα και Μάλλη που παραβίασαν τις προσωπικές της στιγμές.

Εμείς οι τηλεθεατές δεν είχαμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τα λόγια της. Εξάλλου, όταν βλέπεις μία κοπέλα να δακρύζει στο βίντεο του γάμου, θα πρέπει να είσαι αισχρός άνθρωπος για σκεφτείς ότι είναι κροκοδείλια δάκρυα. Έλα, όμως, που στην προκειμένη περίπτωση, αισχροί δεν είναι οι τηλεθεατές. Στο τέλος, παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για αστείο, αλλά πίστεψε με κανείς δεν γέλασε. Όταν παρακολουθείς κάποιον να ισοπεδώνει και να ξευτελίζει το μυστήριο του γάμου με τέτοιο τρόπο, όχι δε γελάς. Ναι και την προσωπική του ζωή ισοπέδωσε κι εξευτέλισε, αλλά λίγο με απασχολεί.

Τη στιγμή που η Μελέτη δεν τη σέβεται, δεν θα πρέπει να έχει την απαίτηση να τη σεβαστούν οι άλλοι. Οι ξένοι. Αυτό που ζήσαμε το πρωί της Τετάρτης δεν έχει προηγούμενο και δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο, που θα δεχόταν να πάρει μέρος σε τέτοια γελοία φάρσα. Όχι, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα πουλούσε ποτέ με αυτό τον τρόπο την προσωπική της ζωή. Και ναι, μετά από τέσσερα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας της Ελεονώρας καταλάβαμε γιατί δεν κατάφερε ποτέ να γίνει Μενεγάκη, αν και το προσπάθησε σκληρά... Την ποιότητα του παρουσιαστή δεν την κάνουν οι πέντε ξένες γλώσσες, αλλά η τηλεοπτική του συμπεριφορά και ο σεβασμός πρώτα στον ίδιο και μετά στον τηλεθεατή. Και η Μελέτη το πρωί της Τετάρτης δε σεβάστηκε τίποτε από τα δύο.

2 σχόλια:

  1. Καλά, μας δουλεύεις τώρα έτσι? Το γεγονός οτι τέτοιου είδους εκπομπές απευθύνονται σε αμόρφωτους (και κυριολεκτώ για τη λέξη) δε σε ενοχλεί? Για ποιά ποιότητα παρουσιαστών μιλάς???

    Έχουμε καταντήσει να μιλάμε για ποιότητα και να φέρνουμε σαν παράδειγμα τη Μενεγάκη??? Σε πείραξε που εξευτέλισαν το μυστήριο του γάμου χθες και όχι που εξευτελίζουν-μειώνουν τη νοημοσύνη των ανθρώπων και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια?

    Μιλάς για τη Μενεγάκη λες και είναι το ίνδαλμά σου? Έχεις ακούσει ποτέ για τα βιβλία? Έχεις ακούσει ποτέ για χόμπυ? Έχεις ακούσει ποτέ για δημιουργικό χρόνο? Γιατί καις το μυαλό σου με τέτοιες σαβούρες???

    Ειλικρινά, θέλω να μάθω τι ηλικία έχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά ένα απόσπασμα είναι αλλά ξεχάσαμε να αναφέρουμε πηγή!ΔΕΝ το γράψαμε εμείς!Και για την ιστορία είμαι 18...Ευχαριστούμε που μας παρακολουθείς.

    Η ομάδα του GreekWorldNews

    ΑπάντησηΔιαγραφή