Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Ποιος σταρ κερδίζει τα περισσότερα χρήματα;


Το περιοδικό Parade στο επερχόμενο τεύχος του, "What People Earn", αποκαλύπτει τους μισθούς των πιο γνωστών σταρ του Χόλιγουντ. 
Το νέο τεύχος του Parade έχει εξώφυλλο την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία με την τελευταία της ταινία, Μάρλεϊ, Ένας Μεγάλος Μπελάς, κέρδισε 27 εκατομμύρια δολάρια το 2008. 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με την περιοδεία της Τhe Circus και με το νέο της CD, έβγαλε μόνο 2.25 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Μπιγιονσέ το συμβολικό... ποσό των 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακόμα και η Τέιλορ Σουίφτ, γνωστή τραγουδίστρια της κάντρι κατάφερε να ξεπεράσει την Μπρίτνεϊ με συνολικό κέρδος 5.5 εκατομμύρια δολάρια.
Η, ελληνικής καταγωγής, κωμικός Τίνα Φέι βρίσκεται επίσης στη λίστα του Parade, καθώς με το σόου της 30 Rock και την guest συμμετοχή της στο Saturday Night Live, κέρδισε 4.6 εκατομμύρια δολάρια. Εντυπωσιακά είναι και τα κέρδη του Γουίλ Φέρελ, καθώς μόνο μέσα στο 2008 είχε κέρδος 31 εκατομμύρια δολάρια. 

  Άλλο όνομα στη λίστα είναι αυτό του αθλητή του μπέιζμπολ και πρώην της Μαντόνα, A-Rod, με ετήσιο εισόδημα για το 2008, 34 εκατομμύρια δολάρια. Στην κορυφή της λίστας όμως, δεν είναι κάποιος από τους σταρ του Χόλιγουντ, αλλά η πιο αγαπημένη κούκλα όλων των εποχών: η Μπάρμπι. Η κούκλα-σύμβολο και η εταιρία Mattel το 2008 είχαν κέρδος 3.3 δισεκατομμύρια δολάρια!


yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου