Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Πού θα πας Ελένη για Πάσχα?



Φεύγει σε μέρη μακρινά και εξωτικά, για να ανανεωθεί η «ωραία Ελένη». Κρατώντας με την πρωινή της εκπομπή σταθερά την πρωτιά όλο το χρόνο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους άλλους, έχει και εκείνη το δικαίωμα να ξεφύγει λίγο από την «πραγματικότητα».

Και μόνο την πραγματικότητα δε ζεις στα παραδεισένια νησάκια που σας παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες. Για όσους από εσάς δεν μπορείτε να τα… αναγνωρίσετε, είναι οι εξωτικές Μαλδίβες. Πιο εξωτικές δε γίνεται!Για εσάς που αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να βλέπουν την Ελένη τη Μεγάλη Τρίτη και Μεγάλη Τετάρτη στις μικρές τους οθόνες, ενώ εκείνη βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης, σας ενημερώνουμε ότι οι εκπομπές αυτές θα είναι μαγνητοσκοπημένες. Όχι μόνο της Ελένης, αλλά και οι περισσότερες άλλες πρωινές εκπομπές.
Μαλδίβες λοιπόν! Σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα σαν προορισμό, εάν έχετε βέβαια να διαθέσετε το απαραίτητο χρηματικό ποσό… Όσοι από εσάς πάντως το έχετε, βιαστείτε, γιατί οι επιστήμονες λένε ότι τα νησάκια σιγά-σιγά βουλιάζουν, λόγω του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη! 


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου