Τρίτη, 14 Απριλίου 2009

Από δω ο Παλαιοκώστας, από κεί ο Παλαιοκώστας, πού είναι ο Παλαιοκώστας?


Αποκλεισμένη από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένει η περιοχή του Αλεποχωρίου Μεγάρων, μετά από καταδίωξη αγνώστου που από ενδείξεις εκτιμάται ότι ήταν ο δραπέτης Βασίλης Παλαιοκώστας.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί σε μπλόκο, στο Αλεποχώρι, έκαναν σήμα σε ένα μαύρο τζιπ να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει.

Από τη στιγμή εκείνη άρχισε καταδίωξη που κράτησε αρκετή ώρα κατά την οποία οι αστυνομικοί πυροβόλησαν αρκετές φορές εναντίον του αυτοκινήτου. Τελικά ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και κατάφερε να διαφύγει πεζός.

Στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΕΚΑΜ, ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, που μαζί με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του φυγά. Στην περιοχή έχουν στηθεί μπλόκα, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και αστυνομικά ελικόπτερα.
Μέσα στο τζιπ βρέθηκε ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ και πέντε κινητά τηλέφωνα. Το όχημα μεταφέρεται στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όπου θα εξεταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου